Sådan får du din læge til at godkende Massage for Forsikring

 • In Default
 • February 3
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Sådan får du din læge til at godkende Massage for Forsikring



  Din massage kunne være dækket af din sygesikring. Photo Credit massage billede ved Dmitri MIkitenko fra Fotolia.com
 • Til tider en massage er mere end blot en spændingsaflastende taktik. Terapeutisk massage kan hjælpe folk håndtere smerte, depression og andre sygdomme. I disse tilfælde anses medicinsk nødvendig massage, og bør dækkes af sygesikringen. Før din forsikring vil betale for massage, skal du fremlægge dokumentation fra din primære sundhedspleje læge, at det er en lægeligt nødvendig procedure. Tal med din læge og forklare, hvorfor du gerne vil massage terapi for at være en del af din behandling.

  Trin 1

  Læs gennem din sygesikring politik for at kontrollere, at din sygesikring dækker lægeligt nødvendige massage, tyder MassagePost.com. Nogle forsikringer dækker ikke massage, læge har ordineret eller ej, så det ville være uklogt at forsøge at få din læge godkende den uden at have evnen til at betale for det via din sygesikring.

  Trin 2

  Forskning muligheden for, at massage terapi er et godt valg til behandling for netop din sygdom. Hvis det ikke er en velkendt eller anerkendt behandling for din tilstand eller skade, vil din læge sandsynligvis være tilbageholdende med at give dig grønt lys til at fortsætte foreskrevne massage terapi som en behandling. Du kan få brug for at udskrive kopier af casestudier at vise efter beviser; for eksempel, Journal of Alternative komplementær medicin anbefaler massage terapi til kræftbehandling behandling.

  Trin 3

  Besøg din læge og tale med hende om dine symptomer og de tilgængelige taktikker om, hvordan man håndtere din sygdom. Det er sandsynligt, at din læge vil foreslå smertestillende medicin, før tyder massage terapi som en levedygtig behandlingsmulighed, så du kan få brug for at bringe det op selv. Forklar, hvorfor du gerne vil gennemgå massage terapi, og citere vellykkede tilfælde, hvor massage terapi har været anvendt til behandling af en lignende sygdom, som du lider med den forskning, du har opnået.

  Trin 4

  Drøfte potentielle klinikker massage terapi. SelfGrowth.com advarer om, at din læge vil sandsynligvis afvise en "wellness spa" -type indstilling for en massage. I stedet kigge efter rehabilitering og medicinsk massage klinikker, der accepterer forskellige typer af forsikringer for at være sikker på, at du kan blive dækket.

  Trin 5

  Lad din læge til at udtrykke eventuelle bekymringer og forbehold i ordination massage behandling, han måtte have. Han må kun underskrive på det sammen med andre behandlingsmuligheder, såsom medicin og hyppige lægebesøg. Hvis din læge nægter at godkende massage for forsikring, bede om en henvisning til en anden mening. Hvis han er enig, vente for ham at skrive en recept til massage, og derefter sende tilladelsen til dit forsikringsselskab sammen med dine massage kvitteringer for refusion.

 • Tags:

Posts Carousel