Sådan Deltag i rigtige Gym for dig

  • In Default
  • October 4
  • 3 Views
  • 0 comments

Sådan Deltag i rigtige Gym for dig

For de fleste mennesker, er det første skridt mod at nå deres fitness mål deltage i en gym, og rammer det svært den 1. januar. Desværre er dette ofte kortvarig. Forskning tyder på, at 60% af gym medlemskaber gå ubrugt i midten af ​​februar. Hvorfor? Manglende motivation kommer i spil, naturligvis, men der kan være en anden grund. For mange mennesker, er det ikke kun om at deltage i en gym, men slutter den rigtige gym.

Hver gym er forskellige, og jeres bør være den perfekte pasform til netop din træning. Det skal ikke bare være et rum fuld af løbebånd, men et sted, at du rent faktisk nyder at bruge tid. Nå, så meget som du kan nyde et sted, hvor du hele tiden huffing og puster. Din gym skal føle sig godt tilpas, inspirerende, og pleje til din generelle sundhed. Her er 5 tips til at deltage i rigtige gym for dig.

1. Bestem dine behov. Før besøger nogen fitnesscentre, finde ud af hvad dine behov er at hjælpe dig med at holde budgettet. Har du planer om at tage masser af klasser? Vil du have en bred vifte af cardio maskiner? Søger du at arbejde med en personlig træner på deres personale? Lav en tjekliste opdelt i to kategorier - ". Ting, der ville være rart '' ting, der er nødvendigheder" og For eksempel: "Den skal have spin-klasser. Det ville være rart, hvis det havde hårtørrer til rådighed i omklædningsrummet, da jeg ll 'gøre til gymnastik før arbejde. "Når touring et motionscenter er det nemt at blive fanget i alle de wow faktorer i stedet for at fokusere på, hvad der virkelig betyder noget . Du finde dig selv tilmelding til et $ 150 / måned medlemskab alle på grund af gulvvarme i omklædningsrummet og massageklinik siden af ​​receptionen. I virkeligheden er disse ting værd de ekstra penge, du skal betale for dem? Sandsynligvis ikke. Hold dig til, hvad der er virkelig vigtigt for at nå dine mål.

. 2. Nærhed Tag et tip fra din ejendomsmægler - placering er alt. Sætte dig op for succes ved at gøre arbejde ud nemt og tilgængeligt. Sikker på, at gymnastiksalen på tværs af byen er en smule billigere, men vil du virkelig gøre, at 20 minutters trek, når du er stresset og kværnet til tiden? Nej mener Kun fitnesscentre, der er tæt på dit hjem, og helst i mellem dit hjem og din arbejdsplads. Det kan være svært nok at motivere dig selv til at gøre en yoga dvd hjemme i din stue. Tænk, hvor meget sværere bliver det at motivere dig selv til at køre 20 minutter gennem trafikken til at arbejde ud. Du kan lige så godt slå Netflix nu.

3. Tag det for en prøvetur. Når du finder en mulig gym kandidat, prøve det af, før der indgås et medlemskab. De fleste fitnesscentre, hvis ikke alle, vil give dig en ugelang gæst pass at afprøve faciliteterne (efter at du tager den obligatoriske tur, naturligvis). Mens teste det ud, så spørg dig selv de rigtige spørgsmål. Hvordan har du det her? Er det ren? Er maskiner til rådighed? Er personalet venligt? Hvordan er klasse instruktører? Gør timer arbejde med din tidsplan? Har bekvemmeligheder begrunde prisen? Det er også vigtigt at afprøve hele gym, ikke bare en del af det. Tage en klasse, teste vægt maskiner, bruge Bruserne. Gå flere gange. Undersøg en bred vifte af fitness funktioner, især de funktioner, du forudse dig selv ved hjælp ofte.

4. Spørg rundt. En gym medarbejdere kan være i stand til at besvare alle dine tekniske spørgsmål, men ingen vil være i stand til at give dig den indvendige scoop bedre end gym medlemmerne selv. Mens afprøve et træningscenter, finde en samtale med en kollega protektor. Hvad har deres erfaringer været? Få deres mening om både de gode og de dårlige. Drej til internettet, så godt. Efter alt, hvor ville vi være uden Yelp?

5. Forpligtelse. Dit gym er ligesom alle andre forhold. Det virker ikke, medmindre du er både på den samme side. Hvilket niveau af engagement vil du gøre? Før tilmelding til et medlemskab, spørge om deres tilbagebetalings politik. Hvis du er utilfreds, vil du være i stand til at få dine penge tilbage eller er det finansierer ned i afløbet? Også, hvor længe du er låst inde i for? Har du nødt til at betale for en måned op foran? Seks måneder? Et år? Betaler for et helt år kan være en stor motivator i form af dit engagement til fitness, ja. Du behøver dog ikke ønsker at tilbringe et år på en gym, du ikke kan lide, fordi du ikke kan få dine penge tilbage.

Ønsker at komme i form uden gymnastiksalen? Prøv Tabata eller min Én Flyt Workout!

Jennifer Cohen er en førende fitness myndighed, tv-personlighed, bedst sælgende forfatter og iværksætter. Med hendes underskrift, straight-taler tilgang til wellness, Jennifer var den featured træner på The CW s kaste til bryllup, mentorordninger deltagerne 'for at miste flere hundrede pounds før deres store dag, og hun optræder jævnligt på NBC' s Today Show, Extra, The Læger og Good Morning America. Slut med Jennifer på Facebook, Twitter, G + og på Pinterest.

Posts Carousel