Sådan bruges en Romaskine på Gym at tabe for kvinder

 • In Default
 • December 6
 • 17 Views
 • 0 comments

 • Sådan bruges en Romaskine på Gym at tabe for kvinder  Roning er en fuld legeme form for cardio, der fremmer vægttab. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Vægtøgning fordeling tendens til at variere blandt mænd og kvinder. Maven og sider er de sandsynlige brændpunkter hos mænd, mens hofter og lår pest kvinder. At miste denne fedt er mere involveret end at gøre vægt øvelser for specifikke områder. Dette kan opbygge dine muskler, men du kan ikke få øje reducere vægten. Tricket er at gøre kredsløbstræning, der fremmer vægttab i hele kroppen. En romaskine er en hjerte-kar-værktøj, der brænder kalorier, mens du arbejder den øvre og nedre krop samtidig. Som en ekstra fordel, det forårsager ringe indflydelse på kroppen.

  Trin 1

  Udføre en række dynamiske strækninger, før du begynder. Selvom du måske være ivrig efter at begynde at bruge maskinen med det samme, behøver du ikke ønsker at risikere at komme til skade på grund af stramme muskler. Tilbring et par minutter at gøre dynamiske strækninger, som udføres i bevægelse, før du starter din træning. Disse akklimatisere din krop til udøver bevægelser, hvilket gør skade mindre sandsynligt. Gør strækninger som arm crossovers, arm cirkler, terminsforretninger bøjninger, laterale lunges, ankel bounces og høje knæ.

  Trin 2

  Sid på romaskine og få din krop i den korrekte startposition. Sikre dine fødder i foden holder fat enderne af baren med hænderne, og bøj knæene 90 grader. Skubbe tilbage med dine ben, som du trækker linjen til din lavere brystet. Skub fremad, som du udvide dine arme foran din krop og bøj knæene igen. Start i et langsomt tempo og gradvist øge din hastighed gennem en fem-minutters tidsrum.

  Trin 3

  Forøg din hastighed til et punkt, der er omkring 70 procent maksimal indsats og bo på dette tempo for resten af ​​din træning. Rækken længe nok til at opleve et vægttab effekt. Ifølge American College of Sports Medicine, kan du nødt til at gøre 60 til 90 minutter af motion fem dage om ugen for at opleve vægttab. Hvis du er ny til at udøve, sigte efter 30 minutter, og gradvist øge din tid, som du komme i bedre form.

  Trin 4

  Udfordre dig selv ved at gøre interval træning. Start med en varm op, så ro så hurtigt som du kan i 30 sekunder. Reducer din hastighed i 60 sekunder, derefter ro hurtigt igen for 60. Suppleant frem og tilbage i hele din træning og slut af med en let køle ned i et langsomt tempo. Interval træning forårsager en højere brændværdi output end støt tempo træning.

 • Tags:

Posts Carousel