Sådan bruges Applesauce stedet for olie Når Bagning

 • In Default
 • December 26
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Sådan bruges Applesauce stedet for olie Når Bagning  Bland æblemos med æg og andre våde ingredienser. Photo Credit Michael Blann / Digital Vision / Getty Images
 • For skyld-fri bagværk, æblemos gør en fin stand-in for vegetabilsk olie. Æblemos ikke kun tilføjer fugt og smag til bagværk, men fibre og næringsstoffer. Ved hjælp af det med succes tager nogle eksperimenter, selv om. Stick med olie eller smør til cookies, og erstatte kun en del af olien i første omgang.

  Trin 1

  Stedfortræder æblemos for olie i kager, hurtigt brød eller boller, der allerede noget fugtig og tæt. Æblemos fungerer godt i gulerodskage, chokoladekage, krydderi kage eller honningkager kage, såvel som de fleste muffin og hurtige brød opskrifter. Brownies lavet med æblemos tendens til at være tørre og smuldrende, mens cookies vise sig oppustede og kage-lignende, snarere end skarpe eller chewy.

  Trin 2

  Brug usødet, unflavored æblemos som en erstatning for olie. Sødet sorter tilføje ekstra sukker, som kan ændre teksturen af ​​bagværket og æblemos aromatiseret med kanel eller andre aromaer vil ændre smagen

  Trin 3

  Måle æblemos med et glas målebæger hjælp 3/4 mængden af ​​olie krævet i opskriften. For eksempel, hvis en opskrift opfordrer til 1 kop olie, brug 3/4 kop. Hvis dejen virker tør, tilsæt en spiseskefuld eller to mere.

  Trin 4

  Reducer ovntemperaturen ved 25 grader og reducere tilberedningstiden med 5 til 10 minutter. Bagværk lavet med æblemos tendens til at lave mad hurtigere end med indhold af olie, og de er tilbøjelige til at tørre ud. Fjerne dem fra ovnen, så snart de springer tilbage let ved berøring, eller stikke en tandstikker i midten af ​​kagen. Det er gjort, når tandstikker kommer ud med et par fugtige krummer.


  Tips

  • Æblemos ændrer konsistens og smag af bagværk og nogle opskrifter reagere bedre end andre. Når du er i tvivl, skal starte med at fjerne halvdelen af ​​den olie, i stedet for hele beløbet. Hvis du er tilfreds med resultatet, kan du eksperimentere med at bruge mindre olie næste gang. At erstatte noget af æblemos, bruge æblemos med en hastighed på 3/4 kop til hver kop olie. For eksempel, hvis en kage kræver 2 kopper olie, reducere olie til 1 kop. Stedfortræder 3/4 kop æblemos for den resterende kop olie.
  • Æblemos er en billig, bredt tilgængelige produkt, der har en neutral smag, men det er ikke din eneste mulighed. Prøv pureret avocado til en cremet, mild smag, eller græskar, squash, banan eller sveske puré. Disse ingredienser tilføje et distinkte smag til bagværk og fungerer bedst i stærkt flavored kager, såsom chokolade eller krydderi kage.


  Du skal bruge

  • Usødet æblemos
  • Glas målebæger

 • Tags:

Posts Carousel