Sådan Bring mælk til frokost

 • In Default
 • April 29
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Sådan Bring mælk til frokost  Opbevare mælken kold, når du pakker det til frokost. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Mælk er en basisfødevarer kræves på menuer fra den nationale skole Frokost Act for skoler, der modtager støtte som led i deres frokost program, bemærker Læger-udvalg for Responsible Medicine. Derudover er mælk også en populær drik, at mange børn og voksne pakke i madkasser hver dag. Fordi mælk er letfordærvelige, er det vigtigt at sikre, at det er godt pakket, så den forbliver kold og frisk indtil frokosttid.

  Ernæring

  Mælk er en god kilde til protein, især for folk, der er vegetarer eller som ikke får nok protein i deres kost fra andre kilder. Mælk er også rige på calcium og giver en befæstet kilde til vitamin D. Økologisk mælk i særdeleshed er et fremragende ernæringsmæssige valg, fordi den er fri for antibiotika, væksthormoner og andre kemikalier tilsættes ikke-økologisk mælk.


  Madkasser

  Mange børn og voksne nyder at drikke mælk til frokost og pakke det dagligt i deres madkasser. Mælk bør holdes så koldt som muligt uden at fryse for at sikre, at det ikke ødelægger. Tilføjelse af en icepack til en madpakke og lægge beholderen med mælk på toppen af ​​det vil hjælpe med at holde det koldt. Pak madkassen, så mælken er i mellem den kolde pack og andre fødevarer, der vil hjælpe med at isolere den. Hvis du medtager andre kolde fødevarer som buddinger eller frugt skåle, pakke dem omkring karton mælk.


  Bag Frokost

  Hvis du ikke har en madkasse, kan du pakke mælk i en madpakke. Selvom det er populært at bruge brune poser til frokoster, hvis du kan levere en genanvendelig, isolerede madpakke, endnu bedre. Isoleringen vil bidrage til at holde mælken koldere længere. Omfatte en lille kold pack, eller pakke mælken mellem andre kolde elementer i posen, som du ville gøre i en madkasse. Husk at folde over toppen af ​​posen og forsegle den lukket for at holde mælken inde. Hvis du ikke har en isoleret taske, pakke din frokost i flere brune madpakker, en inde i den anden, som vil give nogle isolering.


  Pulveriseret

  Hvis du arbejder på et kontor eller et sted, hvor koldt vand er til rådighed, kan du tage mælkepulver eller et protein pulver mælk shake til frokost. Hvis der er et køleskab til rådighed, endnu bedre. Bland din protein pulver eller mælkepulver i et glas eller plastikbeholder på dit kontor og butik i køleskabet, indtil du er klar til at drikke det.


  Langtidsholdbar mælk Boxes

  I visse tilfælde er der ingen måde at holde mælken kold nok fra det tidspunkt, du forlader dit hus indtil frokosttid. For eksempel, hvis du arbejder på en byggeplads i den varme sommer, kan der ikke være et sted at holde din frokost for at sikre din mælk vil ikke ødelægge. I dette tilfælde kan langtidsholdbar mælk kasser være din bedste satsning. Ultra-høj temperatur, eller UHT, forarbejdning giver en sikker måde at opbevare mælk i længere perioder i kasser på købmand hylder eller i dit køkken frysere. Bonussen er, at mælk er gemt på denne måde, vil forblive sikker og bevaret, selv om det bliver varmt.


  Mælk stedfortrædere

  Nogle mennesker elsker at drikke mælk, men er ude af stand til at gøre det for den ene eller anden grund. De kan være allergisk eller lider af laktoseintolerans. I sådanne tilfælde bruge en mælkeerstatning, såsom mandelolie, soja, kokos eller ris mælk. Mange af disse erstatninger giver protein og andre næringsstoffer, men de ikke forårsager de sundhedsmæssige problemer forbundet med at drikke mælk. Fordi mælkeerstatninger ikke er så forgængelige som mælk, behøver du ikke at bekymre sig om at holde dem så koldt, så længe en periode. Derudover alle disse mælkeerstatning er tilgængelige i langtidsholdbare kasser, hvilket gør dem en fremragende drik valg til frokosttid.

 • Tags:

Posts Carousel