Sådan Break en Fast uden at få Vægt


 • Sådan Break en Fast uden at få Vægt  Hhydration er nøglen til at bryde en hurtig sammen med rå fødevarer. Photo Credit vanddråbe og vand ringe billede ved glgec fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Fasting har været brugt i århundreder i bestræbelserne på at rense kroppen for overskydende affald og giftigt oprustning, der udvikler sig gennem kosten og andre miljøbelastninger. Breaking hurtigt på den rigtige måde for ikke at tage på i vægt, er meget afgørende for den generelle sundhed og balance i kroppen. Når kroppen er fastende, er organer rødmen toksiner, bremse ned til et andet tempo, og foryngende uden stress af behandling og fordøje hele fødevarer. Det er bydende nødvendigt, at korrekte teknikker anvendes, når bryde en hurtig, for at støtte kroppen i at opretholde vægttab og opbygning af sundheden.

  Trin 1

  Spise en lille måltid på kun én lille æble, syv til otte druer og en kop varmt vand blandet med saft fra en halv citron. Efter en fastende fase i løbet af tre til fire dage, fordøjelsessystemet sekreter er ikke rigelige og små måltider eller små mængder mad er tilrådeligt, at bruge rå fødevarer såsom frugt og grøntsager. Citron vand support alkalinitet i tarmen som fødevare genindføres i systemet.

  Trin 2

  Snack på små frugter og grøntsager elementer såsom tangeriner, kiwi, ribs, figner, selleri sticks og agurker, tre til fire gange i løbet af dagen, mellem større portioned måltider. Disse nærende fødevarer er rige på fibre, kalium, magnesium og mange andre gavnlige næringsstoffer, der understøtter metabolismen. Også at spise små, hyppige måltider, der er lav i kalorier og høj i vandindhold og fiber, støtte den metaboliske funktion til at bryde en hurtigt uden at få vægt.

  Trin 3

  Juice en lille bundt af spinat, grønkål, en lille æble og mynte blade til at smage. Indarbejd 2-3 grøntsager og frugtsaft hele dagen mellem måltiderne for at støtte overgangen fra faste, tilbage i spise. Aftage saftfremstilling tre dage efter den hurtige, som sukkerne kan spike insulin af kroppen og virkning vægttab.

  Trin 4

  Begynd at forbruge rå nødder, frø, yoghurt og fuldkorn i din kost efter tre dage med at spise kun frugt, grøntsager og deres saft. Kroppen har akklimatiseret til fiberous materiale hele fødevarer, og er nu klar til at behandle bulkier fødevarer. Spis otte mandler med morgenmad, og forberede et lavt glykæmisk indeksering korn, såsom byg, til frokost og middag. Spise disse fødevarer med de frugter og grøntsager fra trin et og to.

  Trin 5

  Spis magert protein kilder fra fisk, kalkun, kylling, lam og mejeriprodukter fem dage efter fasten. Bring disse fødevarer i din kost i moderation, med to æg til morgenmad, sammen med frugt og nødder. Lav frokost en stor blandet salat toppet med laks eller kylling og middag en række dampede grøntsager med fuldkorn og én lille fiskefilet. Snack hele dagen på rå grøntsager og nødder at motivere stofskifte effektivitet.

 • Tags:

Posts Carousel