Sådan besvare din teenagedatter s Silent Treatment


 • Sådan besvare din teenagedatter s Silent Treatment  Prøv ikke at tage det personligt, når din datter ikke vil tale. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Ungdomsårene er ikke bare groft for teenagepiger; det er groft for forældre, også. Hvis din teenager datters kviksølvholdige stemninger tider omfatter episoder af den tavse behandling, kan det føles som hun hader dig. Men lære ikke at tage det personligt, er nøglen til succes at reagere på din teenage datter tavse behandling. En af jer skal holde et niveau hoved - og du er den voksne. Selvom du ikke behøver at tolerere hendes adfærd, hjælper det for at vise medfølelse for hendes følelser.

  Trin 1

  Udtrykke dit ønske om at kommunikere med din datter. Lad hende være i første omgang og se, om hun kommer til dig for at snakke. Hvis din datter er at placere krav til dig og bruger den tavse behandling, fordi hun vil have dig til at give efter for hendes krav, ikke. Hvis du giver i bare fordi vil have din teenager til at tale med dig - eller lade hende se dig få forstyrret - du giver hende for meget magt og tilskynde passiv aggressiv adfærd, hvilket ikke er et mønster, du ønsker at etablere, noter socialrådgiver James Lehman, med Empowering Forældre hjemmeside.

  Trin 2

  Meddele din teenager, at de resterende tavs ikke vil løse sine problemer - og give konsekvenser, hvis hun vælger ikke at kommunikere med dig. For eksempel fortælle hende, at hun ikke er tilladt at gå ud med sine venner eller chatte online, indtil hun taler til dig om at løse, hvad problemet har brug for en løsning. Når du tilbyder at tale og forklare konsekvenserne, gå væk og give hende tid til at tænke over tingene.

  Trin 3

  Læs om stadier af adolescent hjernens udvikling, hvis du har problemer med at holde din cool. Gør forskning kan hjælpe med at sætte tingene i perspektiv. Som nævnt i en juni 2012 artikel om Psychology Today hjemmeside, er en teenagers præfrontale cortex stadig under udvikling, hvilket betyder, at din datter ikke har det samme niveau af impulskontrol eller evne til at rationalisere, som du har. Forstå, hvad der sker med din teenager hjerne kan hjælpe med at forhindre dig i at tage det personligt, når hun siger, at hun hader dig - eller giver dig tavse behandling.

  Trin 4

  Bevar dine grænser. Hvis du teenager begynder at tale, men bliver irrationel og snakken bliver til et argument, blot staten, "Hvis du ikke er klar til at tale nu, vil vi tale, når du er klar til at diskutere tingene roligt." Må ikke få forstyrret dig selv - og ikke tilbyde at ophæve konsekvenserne, indtil du taler igen. Husk, at den tavse behandling ikke vil gå på evigt. Når du stopper med at reagere på det, vil din teenager indse, at det ikke give hende.

  Trin 5

  Mind din datter, at du elsker hende. Bare fordi hun ikke taler til dig betyder ikke, du ikke kan tale med hende. Selv hvis den tavse behandling fortsætter i dagevis, kan du stadig fortælle hende hver aften inden hun går i seng, at du elsker hende og bekymrer sig om hendes følelser.

  Trin 6

  Skriv din datter et brev eller en e-mail - og opmuntre hende til at svare dig skriftligt. Nogle gange at sætte ord på papiret er lettere end at sige dem højt.


  Advarsler

  • Hvis din teenager konsekvent synes deprimeret, trækkes tilbage eller asocial søge professionel hjælp.

 • Tags:

Posts Carousel