Sådan bekæmpelse teenagere


 • Sådan bekæmpelse teenagere  Råben på teenagere sjældent hjælper. Photo Credit Boy råben på telefonen billedet ved Albo fra Fotolia.com
 • Vi var alle teenagere gang, men hver generation er anderledes. Ikke kun gøre tøj stilarter, frisurer og valg af musik forandring, men teknologien giver nutidens teenagere mere adgang til omverdenen end tidligere generationer havde. Som med hver generation, kan forældrene være bekymret med deres teenager humør og skiftende adfærdsmønstre. Opretholdelse et åbent forhold med din teenager, vel vidende, hvordan man kommunikerer og vigtigst, vel vidende, hvordan man med held konfrontere din teenager er nødvendige færdigheder til nutidens forældre.

  Diskuter, Ikke Forelæsning

  Fairfax County Public Schools Behavior Intervention Services instruerer forældre til at undgå at belære teenagere, og i stedet har to-vejs diskussioner, når konfrontere din teenager. Under drøftelserne, både forklare, hvad du ønsker fra din teenager, men også spørge, hvad hun ønsker eller behov, og engagere sig i forhandlingerne.


  Ignorer Teen Tantrums

  Ifølge Brigham Young University (BYU), mens teenagere vinder modenhed og søger mere kontrol over deres personlige liv, er de ikke endnu er voksne og kan skrige i vrede over deres forældre, når de konfronteres. BYU foreslår ignorerer raserianfald adfærd under konfrontationen, resterende rolig og stående din jorden. Men hvis adfærd påvirker andre familiemedlemmer, gentag konsekvensen for raserianfald, hvis det ikke stopper, så håndhæve konsekvensen. Dette kan betyde teen har til at blive hjemme i weekenden og savner sjove arrangementer.


  Starte med positive

  Fairfax County Public Schools Behavior Intervention Services nævner, at mange forældre påpeger negativ adfærd, men aldrig synes at aktivt at bemærke positiv adfærd. Mens du ikke ønsker at gå overbord med ros, hver gang din teenager gør det rigtige, nogle positive forstærkning er sundt. Når overfor en teenager om negativ adfærd, starte samtalen med, hvad han har gjort det godt på det seneste, så Segue ind, hvor han har plads til forbedringer. Sige, "Jeg sætter pris på, at du kommunikerer med mig om, hvor du er i aften. Men jeg stadig kræver, at du være hjemme ved udgangsforbud."


  Forståelse Teens

  "Forståelse Teens" er en pjece udgivet af New Mexico State University Extension. I det, der forældre rådes til at tage hensyn til deres teenagere 'mønstre og rytmer ved udarbejdelsen af ​​en konfrontation. Hvis du kender din teenager tager lang tid at vågne op om morgenen, men er som regel vågen og aktiv i eftermiddag, skal du vente til om eftermiddagen for at konfrontere hende. Det er nemmere at nå frem til en teenager under en konfrontation, hvis du har en fornemmelse af, hvad hun er bekymret for, og hvad hendes interesser er. Bruge denne viden under konfrontation, sagde: "Jeg ved, du ønsker at tilbringe så meget tid med Susie, som du kan, men din udgangsforbud på skolens nætter er 09:30. Er du bange Susie vil ikke lide dig, hvis du kommer hjem på tid? "

 • Tags:

Posts Carousel