Rygning Pot kan føre til nikotin Addiction

  • In Default
  • August 10
  • 6 Views
  • 0 comments

Rygning Pot kan føre til nikotin Addiction


Folk, der begynder stofbrug ved smokingmarijuana kan have øget risiko for nikotinafhængighed, når de senere forsøge cigaretter, viser en ny undersøgelse i mus antyder.

I undersøgelsen første forskere udsat mus til tetrahydrocannabinol (THC, den aktive bestanddel i marihuana) eller placebo i tre dage. Derefter de forsøgte at træne mus til selv administrere nikotin, som blev leveret i deres blod, da de stak deres næser gennem et hul i buret.

Mus ikke altid lære at gøre dette. Formentlig, dem der med held lære at få deres egen nikotin er mere motiverede for at få et fix - med andre ord, er de mere "afhængige".

Blandt de mus udsat for THC, lærte 94 procent hvordan selv administrere nikotin sammenlignet med 65 procent af mus, der havde været udsat for placebo. Desuden THC-eksponerede mus var villige til at arbejde hårdere for at få nikotin - udføre op til 17 "næse-stikker" for en dosis nikotin, sammenlignet med 11 næse-stikker i placebogruppen.

Det er mere almindeligt for folk at ryge cigaretter, før forsøger marihuana (og i dette tilfælde, er cigaretter betragtes som en "gateway" stof). Men i et betydeligt antal sager, mennesker bruger cannabis, før udvikler sig til cigaretter, siger forskerne fra National Institute on Drug Abuse.

De nye resultater tyder "en historie af cannabis eksponering kan have varige effekter, der øger risikoen for at blive afhængige af nikotin," forskerne skrev i februar 6 udgave af tidsskriftet Neuropsychopharmacology.

Men da undersøgelsen blev gennemført på mus, er det ikke klart, om resultaterne oversætte til mennesker. Desuden er der sandsynligvis andre faktorer, der kan bidrage til progression fra marihuana til andre lægemidler, herunder en genetisk tilbøjelighed til afhængighed, og sociale faktorer.

Interessant nok i tidligere undersøgelser, THC-eksponering forøgede ikke dyrenes risiko for at erhverve en afhængighed af heroin eller kokain. Det er muligt hjernen systemer er ansvarlige for følelser af belønning i nikotin og marihuana brugerne interagerer på en eller anden måde, siger forskerne.

Give det videre: Rygning marihuana kan øge risikoen for nikotinafhængighed.

Posts Carousel