Rydning Out 'Gamle Cells' kan gøre for Sundere Old Age

  • In Default
  • April 16
  • 4 Views
  • 0 comments

Rydning Out 'Gamle Cells' kan gøre for Sundere Old Age

Af Mary Brophy Marcus
HealthDay Reporter

ONSDAG 2 november (healthday News) - Fejning væk kroppens gamle celler kan hjælpe forsinkelse aldersrelaterede sundhedsproblemer problemer og give mere pep til alderdom, viser en ny undersøgelse i mus antyder.

I en undersøgelse offentliggjort online 2 nov i Nature, Mayo Clinic forskere kom op med en måde at fjerne de såkaldte "ældede" celler - aldrende celler, der stopper fungerer korrekt, men stadig holde fast rundt i kroppen, beskadige sunde væv, forklarede undersøgelse forfatter Dr. . Jan van Deursen, professor i pædiatri, molekylærbiologi og biokemi på Mayo Clinic i Rochester, Minn.

"Denne forskning har identificeret en celle klasse, der gør dig gammel og gør du har aldersrelaterede fald. Vi kan nu begynde at tænke over, hvordan du kan slippe af med dem, "sagde han.

Ifølge van Deursen, "hvordan organismer og folk alder er egentlig ikke godt forstået, især ikke på en celle og molekylært niveau. Der er mange teorier om, hvordan vi ældes, og en af ​​de teorier, som vi undersøgte var, at som vi alder, senescentceller begynder at akkumulere og producere og udskille proteiner og andre faktorer, der dybest set gør de sunde omkringliggende celler, der omgiver dem mindre funktionel. "

Efter "sletning" senescentceller i mus gensplejset til alder hurtigt, væv forblev sundere og klarede sig bedre, van Deursen team fundet.

Aldrende celler er begrænset i antal, hvilket gør kun op til 15 procent af celler i en ældre person, f.eks. At fjerne dem i musene, forskerne fokuseret et sporstof på et protein kaldet p16, forklarede medforfatter Dr. James Kirkland, direktør for Mayo Clinic Robert og Arlene Kogod Center på Aging.

P16 stopper celler fra dividere og kan udløse en række trin, der forårsager cellulær aldring, siger Kirkland.

"I raske unge celler p16 genet ikke udtrykkes," van Deursen tilføjet. "Senere, som vi alder, bliver det højere i vores væv."

Forskerne brugte p16 til at aktivere en slags "selvmordsgen" i senescentceller. Proteinet fremstillet af dette gen vil dræbe aldrende celler (uden at skade andre normale celler) efter et lægemiddel specifikt designet til at aktivere det indgives, sagde van Deursen.

To sæt tidligt alderen mus blev involveret. I et sæt, forskerne ryddet senescentceller for hele 15 måneder musenes typiske levetid. I et andet sæt af mus, de ventede indtil aldersrelaterede problemer var godt i gang, og derefter ryddet senescentceller væk i et par måneder, siger Kirkland.

Resultatet: Livslang ødelæggelse af et musens senescentceller holdt aldersrelaterede problemer i skak, herunder grå stær og tab af muskelmasse og styrke. Men undersøgelsen også foreslået, at fjerne senescentceller senere i livet kunne bremse disse aldersrelaterede sundhedsproblemer.

Hvad mere er, siger Kirkland, forbedret adfærd blev bemærket - aktivitetsniveauet af musene var betydeligt højere.

Alligevel forskningen er tidligt og er endnu ikke flyttet ind i eksperimenter i mennesker. "Det er et bevis for principielt undersøgelse. Nu ved vi, at vi trygt kan fjerne disse celler i en dyremodel uden at forårsage nogen påviselig skade, "sagde van Deursen.

Dr. Gary Kennedy, direktør for afdelingen for Geriatrisk Psykiatri på Montefiore Medical Center i Bronx, og en ekspert i aldring, sagde arbejdet var spændende.

"Da de blokerede senescentcelle proces i mus udsat for tidlig ældning, de blokerede udviklingen af ​​spinal arthritis, tab af muskler, udtynding af huden - de var alle vendt. Mus, der skulle have set tidligt ældet væsentlige var normal, "Kennedy bemærkede. Men han understregede, at forskning skal blive gentaget i andre arter samt før offentligheden bliver ophidset om sin medicinske løfte.

"Jeg troede, det var en meget interessant papir. Jeg var faktisk overrasket over data - ingen andre har været i stand til at gøre dette, "tilføjede Dr. Julian Sage, lektor i pædiatri og genetik på Stanford University. Han sagde, at "genetisk trick" de bruges til at fjerne cellen var spændende, og han var lige så interesseret i den konstatering, at når du fjerner senescentceller at skaden er indskrænket.

Sage sagde det næste store spørgsmål er, hvordan man kan bestemme, hvornår og hvor mange senescentceller at fjerne for at have en positiv indvirkning sundhed.

"Den vanskelige del i folk vil være, hvor mange senescentceller du kan fjerne uden at dræbe den person, men at have en effekt," Sage mener.

En anden ekspert enige resultaterne var spændende.

"Det er en elegant studie og en vigtigste opdagelse," siger Dr. Nir Barzilai, professor i medicin og genetik og direktør for Institut for Aldringsforskning ved Albert Einstein College of Medicine i New York City. Han sagde, at det er blevet foreslået, at ældning er en beskyttende mekanisme, mod kræft, for eksempel. "Dette papir virkelig tyder på, at degeneration er ikke godt eller neutrale, men i virkeligheden, hvis ryddet, kan være forbundet med mindre aldring," sagde han dog.

Resultaterne indbyder utallige muligheder for fremtidig forskning, sagde forfatterne.

»Hvis du angriber den grundlæggende modningen, kan du angriber aldersrelaterede sygdomme som helhed?" Kirkland spekulerede. "Kan du forsinke kræft, demens, åreforkalkning, diabetes, fedme og dens komplikationer som en gruppe?"

Flere oplysninger

For tips om sund aldring, hovedet til det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

KILDER: Jan van Deursen, ph.d., professor i pædiatri, molekylærbiologi og biokemi, Mayo Clinic, Rochester, Minn .; James Kirkland, MD, Ph.D., direktør, Mayo Clinic Robert og Arlene Kogod Center på Aging, Rochester, Minn .; Gary Kennedy, MD, direktør, opdeling af geriatriske psykiatri, Montefiore Medical Center, New York; Julian Sage, Ph.D., lektor, pædiatri og genetik, Stanford University, Stanford, Californien .; Nir Barzilai, MD, professor, medicin og genetik, og direktør, Institut for Aldringsforskning, Albert Einstein College of Medicine, New York; 2 November 2011, Nature, online

Sidst opdateret: 02 november de 2011

Posts Carousel