Rydning Flere Arterier Arbejder i angioplasti Trial


Rydning Flere Arterier Arbejder i angioplasti Trial

Af Kathleen Doheny
HealthDay Reporter

SØNDAG, 1 september (healthday News) - hjerteanfald patienter, der gennemgår angioplastik for en tilstoppet arterie, der forårsagede angrebet kan gøre det bedre, hvis andre tilstoppede arterier er færdig på samme tid, ny forskning antyder.

Patienter, som havde flere koronararterier åbnet med angioplastik teknikker under akut kirurgi var 65 procent mindre risiko for at dø, har en gentagelse hjerteanfald eller brystsmerter kendt som angina i perioden opfølgning end dem, der kun havde den såkaldte "synderen arterie "åbnet.

Den randomiseret forsøg med 465 patienter i Storbritannien blev standset tidligt i januar 2013, hvor resultaterne i den gruppe, hvor flere arterier blev åbnet blev klart, forskerne rapporteret.

Undersøgelsen er offentliggjort online 1 september i New England Journal of Medicine at falde sammen med præsentation af resultaterne på European Society of Cardiology 2013 kongres i Amsterdam.

Mens ideen har været diskuteret før, "indtil resultaterne af dette forsøg var kendt, var der usikkerhed", om at tage den forebyggende strategi med at åbne flere arterier, sagde undersøgelse forsker Dr. David Wald af Queen Mary University of London.

"Det er en meget aggressiv tilgang," siger Dr. Ravi Dave, en kardiolog på University of California Los Angeles Medical Center, Santa Monica, som revideret resultaterne, men var ikke involveret i undersøgelsen. "Det er ulogisk at den måde kardiologi er [traditionelt] praktiseret," tilføjede han, fordi lægerne typisk overvåge de andre arterier efter ballonudvidelse på én.

Men Dave bemærkede, viste forskerne i forsøget, at andre kranspulsårerne kan være lige så usundt som arterien forårsager hjerteanfald.

For undersøgelsen, der løb fra 2008 gennem 2013 Wald og hans kolleger evaluerede 465 patienter, der havde en form for hjerteanfald kendt som STEMI (akut ST-segment elevation myokardieinfarkt). De studerede denne type, fordi arterien forårsager hjerteanfald let identificeres. De tildelt omkring halvdelen af ​​de 465 patienter til den forebyggende angioplasti gruppe, hvor de ekstra skibe blev åbnet, og den anden halvdel til den almindelige angioplastik gruppe.

Efter arterien, hvori hjerteanfald indtraf blev åbnet, den forebyggende gruppe havde også angioplasti på andre arterier, der var mere end 50 procent blokeret. I angioplastik, er en ballon indføres i arterien, derefter udvidet til at genoprette blodstrømmen. Efter dette, er et stillads-lignende enhed, der kaldes en stent til at holde arterien åben.

Når Wald team sammenlignet den forebyggende gruppe til den traditionelle gruppe, fandt de, at dødeligheden fra hjerte årsager efter angioplastik var ni per 100 patienter sammenlignet med 23 pr 100 patienter i den traditionelle gruppe.

Komplikationer, såsom slagtilfælde i forbindelse med proceduren, eller overdreven blødning, var ens i begge grupper.

"Jeg tror, ​​denne undersøgelse er afgørende," siger Dr. Ted Bass, formand for Society for Cardiovascular angiografi og interventioner og chef for kardiologi ved University of Florida Health-Jacksonville. Han gennemgik undersøgelsens resultater.

I USA, Bass tilføjede, kan flere fartøjer åbnes op i løbet elektiv angioplastik, men når akut angioplastik udføres på en person har et hjerteanfald, standard praksis er at kun åbne arterien involveret, med visse undtagelser.

"Rationalet bag denne er, at patienten allerede er helt syge, og helst vi gå til en anden blodkar og forsøge at løse en blokering, der er en lille sandsynlighed ting kunne gå galt," Bass sagde. "Det er lidt af et minefelt." Blodkar er mere reaktive efter et hjerteanfald, sagde han.

Under retningslinjer fra hans samfund og andre organisationer, sagde han, har tankegangen været, at for de fleste patienter ", skal du ikke gøre mere end blot løse arterien involveret i hjerteanfald, men niveauet af beviser [for denne tilgang] har været noget svag. "

Den nye tilgang, Bass sagde, ikke ville blive gennemført i USA indtil mere forskning bekræfter resultaterne organisationer har en chance for at gennemgå beviserne.

UCLA Dave kan se fordele og ulemper ved den tilgang, der blev undersøgt.

"Dette er en meget bekvem ting for patienten at have alt gjort ved en lejlighed," sagde han. "Men det kunne være overbehandling."

Wald, den ledende undersøgelse forfatter, bemærkede, at "de indledende udgifter til forebyggende [angioplastik] er højere, men der ville være en reducerede omkostninger derefter på grund af et reduceret behov for hospitalsindlæggelse, hjerte-undersøgelser og gentagne procedurer."

Wald rapporterede han var direktør for Polypill Ltd, en medicin program til forebyggelse af hjerteanfald og slagtilfælde.

Flere oplysninger

Vil vide mere om angioplastik, besøg US National Heart, Lung, og Blood Institute.

Posts Carousel