Rory Staunton er Døden fører til nye Statewide Sepsis Procedurer

  • In Default
  • February 15
  • 1 Views
  • 0 comments

Rory Staunton er Døden fører til nye Statewide Sepsis Procedurer

Onsdag, 9 januar, 2013 - New York guvernør Andrew Cuomo vil i sin State of the State Message foreslår i dag, at hospitaler i hele landet skal følge nye procedurer til hurtigere at identificere og behandle sepsis hos patienter.

De nye regler, herunder en nedtælling ur til at begynde behandling inden for en time for at spotte sepsis, New York Times rapporterede, blev fremskyndet af død 12-årige New Yorker Rory Staunton i april 2012.

Som Everyday Health rapporterede i juni sidste år, Rory Staunton døde af septisk chok efter en stamme af bakterier, der er ansvarlige for at forårsage halsbetændelse, gruppe A streptokokker, trådte hans blodbanen gennem et snit på albuen. Men hans diagnose kom for sent.

Hvad der startede med en tilsyneladende ubetydelig skåret fra at spille basketball førte til alvorlig svaghed, opkastning, feber og smerter i benene. Rory forældre, Ciaran og Orlaith, tog ham til en børnelæge og derefter skadestuen ved New York University Langone Medical Center i nedre Manhattan. Der de Stauntons siger lægerne fortalte dem, at det var en maven fejl og aflades Rory trods ikke har modtaget resultaterne af hans blod arbejde. Blod arbejde senere viste høje niveauer af en type hvide blodlegemer associeret med bakterielle infektioner.

Sepsis er en overvældende immunsystem reaktion på en infektion. Det tager over kroppen, beskadige organer, der forårsager blodet til at størkne, og slippe blodtryk. Men med uspecifikke symptomer, herunder opkastning, feber og generel følelse af utilpashed, kan sepsis være vanskeligt at identificere. Det var tilfældet med Rory, der endelig blev indlagt på hospitalet på sin anden besøg.

Eksperter har været samlingspunkt for hospitalerne at gøre et bedre stykke arbejde på at identificere og behandle sepsis med ordentlige procedurer og en uddannet personale. Fire måneder efter Rory Staunton død søndag den 1. april NYU Langone Medical Center, det hospital, hvor han blev behandlet og udledes, ændret sine procedurer.

"Efter vores gennemgang af de begivenheder, der førte til denne tragiske tab, har vi implementeret korrigerende handlinger og er i færd med at designe yderligere pleje processer for at tage fat på leveringen af ​​pleje til vores ED [skadestuen] patienter," Langone Medical Center talsmand Lisa Greiner sagde i en erklæring i juli.

Da Rory død, har hans familie startede Rory Staunton Foundation. Dets opgave er at forhindre andre i at dø af sepsis på grund af manglende anerkendelse af symptomerne af det medicinske samfund og andre.

Nye regler for New Yorks sygehuse kunne redde tusindvis af menneskeliv og sætte et eksempel for andre dele af landet. Det er, hvad Rory far, Ciaran Staunton, håber.

"Jeg tror, ​​New York state vil føre nationen på dette," siger Staunton. "Jeg tror, ​​guvernør Cuomo har taget bemærkelsesværdige skridt. Dette er en enorm initiativ."

"Han [Cuomo] ved, at de fleste amerikanere, ligesom os selv, havde aldrig hørt ordet sepsis indtil vores elskede var død. Vi vidste ikke, hvad sepsis var indtil vores søn var død."

Mens Staunton er glad hospitalspersonalet vil modtage bedre uddannelse på at identificere og behandle sepsis, siger han familie bevidsthed er lige så vigtig. Han har hørt fra forældre, der læser Rory historie og spurgte, "Kunne det være sepsis?" Og deres børn blev reddet.

"En del af vores kampagne er for alle i Amerika for at vide, hvad sepsis er den måde, de ved, hvad meningitis er."

Måske vil begynde i New York state.

Posts Carousel