Risiko for Bioidentical Hormoner


 • Risiko for Bioidentical Hormoner  Juryen er ude om bio-identiske hormoner er sikrere. Photo Credit piller billede af Pavel siamionov fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • I 2002, et stort føderalt finansieret undersøgelse af kvinders sundhed Initiative afslørede en øget risiko for hjertesygdomme, brystkræft og slagtilfælde hos kvinder, der anvender syntetisk recept hormonbehandling. Denne meget omtalte rapport, sammen med en række berømtheder, der fremmer deres bøger på bio-identiske hormoner, udløst en stigning i efterspørgslen efter en mere naturlig tilgang til styring af symptomerne på overgangsalderen. Men sikkerheden af ​​bio-identiske hormoner er ukendt. I en artikel offentliggjort i Washington Post, Dr. Suzanne Steinbaum siger: "Vi ved ikke noget om disse produkter Dette er ikke FDA-godkendt Det er det samme som et hormon, der bekymrer mig, er, at folk tror, ​​at hvis... Det er ikke fra en narkotika selskab, det er sikkert. "

  Teorier / Spekulation

  Bio-identiske hormoner er udråbt som sådan, fordi de er afledt af naturligt, i modsætning til syntetisk, kilder. Harvard Health Publications beskriver bio-identiske hormoner som dem, der deler en identisk molekylestruktur som menneskelige hormoner. Plante-baserede bio-identiske hormoner er for det meste lavet af sojabønner og yams. Det er vigtigt at bemærke, at disse produkter er ikke helt naturligt. Dr. Susan kærlighed, en ekspert om brystkræft, påpeger, at for at blive absorberet af det menneskelige legeme, skal disse planter behandles syntetisk i laboratoriet.


  Manglende forordning og forskning

  Harvard Health publikation: "Hvad er Bio-identiske hormoner?" citerer bekymring for, at bio-identiske hormoner blandes til orden, derfor er der ingen forsøg eller undersøgelser for at bevise deres sammenhæng, effektivitet eller sikkerhed. Papiret endvidere advarer om, at forværres bio-identiske hormoner er ordineret af klinikere, der baserer recept på spyt test, som ikke er blevet vist sig at være en nøjagtig måling af en kvindes hormonniveau. Papiret advarer også, at sikkerhed og effekt af soja kosttilskud ikke er blevet grundigt testet. Undersøgelser har vist, at der er beviser for, at visse komponenter i soja kan stimulere væksten af ​​brystkræft.


  Lignende Risici som syntetiske hormoner

  Dr. Stephen Galson, direktør for Center for Drug Evaluation and Research med den amerikanske Food and Drug Administration udtaler: "Bio-identicals vil have de samme risici som de produkter, de er identiske med - nemlig en øget risiko for brystkræft og alvorlige hjerteproblemer. Der kan være andre, som-endnu-ukendte risici, så godt. "


  Sikkerhed

  Konventionelle hormonbehandling terapi narkotika skal være ledsaget af en sikkerheds- insert i hver pakke. Den amerikanske Food and Drug Administration citerer et stort problem, at bio-identiske hormon producenterne ikke er forpligtet til at medtage indlægssedler beskriver bivirkninger af deres produkter. Denne mangel kan føre forbrugerne til at tro, at produktet er fuldstændig sikker og ikke har bivirkninger.


  Overvejelser

  Dr. Susan Kærlighed advarer: "Det er ikke sikkert eller normalt at have reproduktive niveauer af hormoner hele vores liv Derfor sker overgangsalderen Og det er derfor, det er blevet stadig mere klart, at kvinder ikke må blive på enhver form for HRT i mere end tre til.. fem år. "

 • Tags:

Posts Carousel