Risiko Analyse af Gym Equipment

 • In Default
 • May 22
 • 1584 Views
 • 0 comments

 • Risiko Analyse af Gym Equipment  Sundhed og sikkerhed er vigtige overvejelser i et træningscenter miljø. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Motion skal være en positiv oplevelse resulterer i øget sundhed og fitness. For at sikre, at farerne ved skader og sygdomme minimeres, er det vigtigt, at de risici, der er forbundet med motion kontrolleres nøje. En risikoanalyse bør fremhæve farer, vurdere den potentielle skade og også levere løsninger, så brugerne øvelse udstyr er så sikker som muligt. Effektiv risikostyring bør omfatte alle former for træningsudstyr, herunder cardio, frie vægte og modstand uddannelse maskiner.

  Gratis Vægt Overvejelser

  Mange gratis vægt øvelser kræver et stort rum, så du kan udføre de nødvendige bevægelser uden at komme i kontakt med andre brugere eller genstande i nærheden. Øvelser såsom overhead-løft og magt øvelser herunder renser og brudstykker bør udføres med en bevidsthed om loftshøjde. Hvis din træning område er særligt trange eller optaget, kan nogle øvelser, der udnytter bruttobevægelser være alt farligt. Fri vægt øvelser bør begrænses til et bestemt område for at give rigelig plads til udførelse af denne type øvelse. For at minimere risikoen for skader under træning, skal du bruge en spotter, når du udfører øvelserne, hvor der er fare for at blive knust af baren, og også sikre, at vægtene er sikret på plads ved hjælp af kraver.


  Gym Equipment Position

  Risikoanalyse bør overveje placering og indretning af udstyr. Selvom træningsmaskiner har et specifikt gulvareal eller mund udskrive, skal maskinerne være placeret, så du kan få adgang til dem nemt og sikkert. Løbebånd, for eksempel, bør placeres således, at der er tilstrækkelig plads på bagsiden til at give brugerne mulighed for at montere og afmontere i sikkerhed. Træningsudstyr skal være placeret således, at en klar vej opretholdes omkring anlægget på alle tidspunkter, og at alle dele af udstyret er let tilgængelige med henblik på vedligeholdelse.


  Motion Egnethed

  Mens motion er generelt gavnligt, nogle øvelser har en højere iboende risiko end andre. Ved vurdering af risikoen versus fordele af hver øvelse, du kan beslutte, om en øvelse er egnet. Stående på en stabilitet bold vil øge balance, men risikoen for at falde kan opveje fordelene ved øget balance. En sikrere løsning ville være at bruge en BOSU balance træner, hvor risikoen for at falde er reduceret, men balance er stadig forbedres.


  Biomekanisk Individualitet

  Øvelse maskiner er ofte justeres til at passe til en lang række kropsformer og højde. Dette gør det muligt for træningsudstyr til montering på brugeren. I sidste ende er der kun så mange justeringer, der er mulige, og nogle højde og / eller bygge ekstremer ikke sikkert passe nogle træningsudstyr. Meget høje, korte eller overvægtige brugere kan opleve, at de simpelthen ikke passe noget udstyr, og at udføre en øvelse på en dårlig montering maskine kan være ubehageligt, muligvis kan føre til skade. Ved hjælp af en dårlig montering stykke træningsudstyr må ikke medføre en skade på det tidspunkt, men kan resultere i problemer på et senere tidspunkt som følge af en ophobning af stress på muskler og led.


  Udstyr Vedligeholdelse og brug

  Træningsudstyr kan nedbryde og blive dysfunktionel. Skruer og møtrikker kan arbejde løs, kabler kan flosse, kan bælter blive strakt og stropper kan bryde. Du kan undgå mange udstyr fiaskoer ved at udføre regelmæssig forebyggende vedligeholdelse og planlagte forebyggende kontrol. Hvis du bruger motionsudstyr forkert du kan øge mekanisk slitage og risikerer at beskadige udstyret. Gym udstyr må kun anvendes til det formål, som den er beregnet; ellers kan det bryde under brug.

 • Tags:

Posts Carousel