Retsmidler for Gigt i hænder

 • In Default
 • March 27
 • 62 Views
 • 0 comments

 • Retsmidler for Gigt i hænder  Aktuel cremer, motion og fiksering kan alle hjælpe hånd arthritis. Photo Credit bodylotion billede ved PinkShot fra Fotolia.com
 • Gigt, der påvirker hænder kan være smertefulde og føre til handicap. Hvis gigt er alvorlig nok til at forårsage fælles deformitet, kan dagligdags opgaver såsom grooming, spise og dressing bliver udfordrende. Målet med behandlingen er at reducere symptomerne og opretholde vifte af bevægelse i hænderne. Der er nogle generelle midler mod gigt i hænderne, der kan forsøgt. Men da gigt påvirker hver person forskelligt, kan det være nødvendigt at eksperimentere med et par løsninger til at se, hvilke der fungerer bedst.


  Medicin og injektioner

  Slidgigt og leddegigt i hånden, kan både forårsage fælles deformitet og gøre hverdagens opgaver vanskelig. Da den fælles ændrer form, kan der være smerter, hævelse og tab af vifte af bevægelse.

  Det første skridt i behandlingen er at finde den rigtige medicin til at kontrollere symptomerne ved at hæmme kroppens evne til at forårsage inflammation, fastslår den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons. Dette omfatter både over-the-counter og receptpligtig anti-inflammatoriske lægemidler. Hvis de svigter, kan hånd injektioner blive retsforfulgt.


  Øvelse

  Eftersom alle former for arthritis kan gøre ved hjælp af hænderne udfordrende, anbefaler Cleveland Clinic udfører blide hånd øvelser dagligt for at hjælpe med at opretholde så meget styrke og vifte af bevægelse i hånden som muligt. Dette kan omfatte åbne hænderne deres bredeste og derefter gøre næver eller rører hver enkelt finger til midten af ​​håndfladen én ad gangen. At hjælpe med at opbygge styrke, der er håndholdte enheder, der kan presses til at udøve hånd muskler og led.


  Cremer og geler

  Kan anvendes aktuelle løsninger på de hænder, der kan hjælpe med at lette symptomer, hævder Mayo Clinic. Nogle formler er designet til at gøre leddene føler varmt eller koldt, som kan hjælpe slappe hænder eller dulme smerten. Der er andre produkter, der indeholder aspirin for at hjælpe med at reducere smerter og hævelse.

  Produkter, der indeholder capsaicin arbejde ved at sænke niveauet af substans P i kroppen. Denne kemiske spiller en rolle i at sende smerte beskeder til hjernen. Derudover er der geler og plastre, der indeholder receptpligtig styrke medicin, en læge kan anbefale.

  I tilfælde af psoriasisgigt, eller psoriasis, National Psoriasis Foundation hævder, at aktuelle medicinering, såsom kortikosteroider, samt at holde hænderne rene og udnytte lys terapi kan hjælpe.


  Paraffin Wax Bath

  En paraffin bad består af dyppe hænderne i varmt voks et par gange for at dække dem fuldstændigt. Hænderne bliver derefter dækket med et håndklæde eller plastpose for at hjælpe med at holde varmen i. Statens Institut for gigt og bevægeapparatet og hudsygdomme, at denne form for behandling kan levere varme til gigtplagede hænder, hvilket kan bidrage til at øge blodgennemstrømningen og slappe stram muskler og led.

  Lignende resultater kan opnås ved at anvende en varm og fugtig håndklæde eller varmepude. Fysioterapeuter kan administrere varmebehandlinger i form af mikrobølge eller ultralyd terapi samt.


  Fiksering

  I tilfælde af svære smerter eller deformitet, kan iført en hånd skinne hjælpe. Fiksering hånden kan tage presset fra ømme hånd leddene og lade musklerne hvile. Iført en skinne for meget kan i visse tilfælde gøre hånd muskler svage. I betragtning af dette, er det bedst at arbejde med en fysioterapeut for at hjælpe med at finde den rigtige skinne og lære at bruge det ordentligt.

 • Tags:

Posts Carousel