Retninger for Bagning Tortillas Into Taco salatskåle

 • In Default
 • January 23
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Retninger for Bagning Tortillas Into Taco salatskåle  Mikrobølge stablet tortillas i 25 sekunder før støbning dem. Photo Credit Jack Hollingsworth / Photodisc / Getty Images
 • Præsentere taco salat i en spiselig skål ikke kun egner et festligt indslag til dit måltid, men giver gæsterne mulighed for at tilføje ekstra stykket til salat, som de arbejder deres vej ned. I tilfælde af taco salat, denne kulinariske trylleri tager mindre end 20 minutter til at forberede og bage bruge store-købte tortillas. Valg nonstick madlavning spray, i stedet for at børste af olie, gør jobbet gå endnu hurtigere. I de fleste tilfælde vil du bruge 8-tommer eller 10-tommer tortillas og kog dem i en 350 grad Fahrenheit ovnen. For taco kopper, bruge 6-tommer tortillas.

  Støbt Magic

  Ved hjælp af et sæt af tortilla skål forme sikrer taco skåle, der er ensartede i farve og form, og som kan endda stables til en taco salat fest. Efter sprøjtning både formen og den ene side af tortilla med madlavning spray trykke på tortilla, sprøjtes nedad, mod de foldede formens vægge. Bage dem for den tid, angivet af fabrikanten - ofte omkring 9 til 10 minutter. Når de kommer ud af ovnen, lad skallerne køle lidt før forsigtigt fjerne dem fra formen.


  Gemt-i Tortillas

  Ovnfaste skåle eller små runde gryderet retter er perfekt til at holde tortillas i en skål-lignende form udefra som de bager. Spray både indersiden af ​​skålene og den ene side af tortilla med madlavning spray og derefter trykke på tortillas, sprøjtes nedad, ind i skåle. Pie vægte, tørre bønner eller folie presset ind de støbte tortillas vil hjælpe med at holde dem på plads. Bag tortillas til omkring 9 minutter. Når du har fjernet vægtene fra indersiden af ​​taco skaller, tillade taco skaller til at køle helt af, før forsigtigt popping dem ud af skålene.


  Draperet Delights

  Krøllede op kugler af aluminiumsfolie kan være helt driftsklar taco shell "forme". I dette tilfælde er formen er en intern, hvilket betyder, at tortilla er draperet over den, hvilket resulterer i en hurtigere-madlavning, sprød skål. Spray både tortillas og overfladen af ​​de 3-tommer eller 4-tommer folie bolde med madlavning spray, derefter indstille de bolde på bageplader og drapering tortillas over bolde. Du kan lave kanterne af taco skålen som free-form eller uniform, som du vil, når du klemme dem rundt folien bolden. En 5-minutters session i ovnen vil give en let sprød skål. Lad det andet minut eller to for en ekstra sprød én.


  Sprøde Cups

  Muffinforme og små tortillas komme i handy for at gøre taco kopper, som er ideelle til servering til børn eller tjener som solide hors d'oeuvres. Tuck sprøjtes 6-tommer tortillas i de sprøjtede hulrum i muffinforme, sprøjtes nedad. Sørg de resulterende folder ikke tilsløre midten af ​​koppen. For en mere fri form look, vende muffinforme forbi, spray hele overfladen af ​​muffin tin opbakning med madlavning spray, og drapere små tortillas mellem muffin kopper til at danne bølgede cup-former.

 • Tags:

Posts Carousel