Resistance bands, der vil ikke bryde

 • In Default
 • March 23
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Resistance bands, der vil ikke bryde  Resistance bands er en let og transportabel måde at gøre styrke træning. Photo Credit Medioimages / Photodisc / Photodisc / Getty Images
 • Resistance bands er en fantastisk letvægts workout værktøj ideel til rejser og on-the-go træning. De fleste workout bands er lavet af latex eller latex alternativer. , Hvad der gør dem så fleksible er imidlertid også deres svaghed. Bands består af et enkelt ark eller rør i sidste ende vil rive og bryde, hvilket nødvendiggør en erstatning. Der er et nyt band stil, hvor båndet er sammensat af flettet eller snoet mindre bands knyttet til håndtag. Disse er langt mere holdbare og dermed en stor undskyldning for at opdatere din træning gear.

  Band Forskelle

  Bands kommer i forskellige modstande. Farven på den midterste bånd i tre- eller fire-strenget fletning er en guide til bandet modstand. Lysere farver som gul, rød, grøn og tan indikerer en mindre modstand. Båndene, der har mørkeblå, sort, medium blå, lilla og sølv har generelt tungere modstand. Hvis du er farveblinde eller på anden måde svagtseende, se på diameteren af ​​den farvede bånd. Jo større diameteren af ​​det farvede bånd, eller tykkere den er, jo tungere og mere modstandsdygtig det er.


  Lys og Medium Bands

  Disse bånd er ideelle til arm og skulder træning. For eksempel, en fremragende varme op er at bruge båndene til skulder shrugs og rotator cuff øvelser. At arbejde rotator cuff, skal du blot stå med midten af ​​båndet under begge fødder, løft håndtagene til omkring brysthøjde, bøje albuerne tæt på en 90-graders vinkel, og holde albuerne tæt til stammen. Så svinge underarmene væk fra stammen i et langsomt og kontrolleret kadence. Modstanden af ​​bandet vil levere fremragende condition for rotator cuff-komplekset.


  Heavy Resistance Bands

  Disse bands er specielt velegnet til ben og ryg træning, og de også gøre en abdominal workout endnu mere udfordrende. For eksempel ligge på en måtte med bandet under buen af ​​begge fødder. Mens du holder i håndtagene, holde dem placeret i nærheden af ​​hver hofte, og løft begge ben lidt fra gulvet. Udføre en reverse crunch ved at bringe knæene mod brystet og derefter strækker benene ud igen til næsten lige. Lad ikke fødderne rører gulvet.


  Advarsler

  Tjek dine bands for river eller huller eller skader på grund af slibende aktivitet. Kassér alle bands, der er beskadiget. Må ikke over-strække bands og ikke forkorte dem. Købe et sortiment af forskellige størrelser til forskellige øvelser. Og vigtigst af alt, ikke gør en øvelse, du føler ikke er sikkert; selvom din instruktør fortæller dig til.

 • Tags:

Posts Carousel