Rensemidler & Fugtighedscreme for seborrhea


 • Rensemidler & Fugtighedscreme for seborrhea  At finde den rigtige sæbe og fugtighedscreme er afgørende for seborrhea relief. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • Seborrhea er en type af atopisk dermatitis, eller en negativ hudrespons for irritanter. Mere almindeligt kendt som seborrheic dermatitis, er denne hud betingelse præget af røde, kløende og skællende pletter. Virkningerne kan også strække sig til hovedbunden, som kaldes "arp" hos spædbørn. Ifølge American Academy of Dermatology, at finde den rigtige over-the-counter rensemidler og fugtighedscreme er et vigtigt supplement til behandling af seborrhea. Følg op med en hudlæge for at holde denne livslange tilstand i skak.

  Almindelige symptomer

  Seborrhea er karakteriseret ved ubehagelige og pinlige skæl på huden. De skalaer kan variere i udseende fra hvid og crusty til røde og hævede pletter. Seborrheic dermatitis opstår oftest i ansigtet og hovedbunden, selv om det også kan udvikle sig inden hudfolder på hænder, arme, ben og balder. En af de første linjer af forsvar mod udbrud er ordentlig hygiejne, der omfatter både almindelig rengøring og hydrering.


  Frangrance-Free Products

  Mens udrensning kan synes kontraproduktivt, hvis du oplever tørre pletter rundt i kroppen, er processen faktisk hjælper med at kontrollere overskydende olie, der bidrager til seborrhea. En af de mest almindelige skærpende ingredienser i over-the-counter rensemidler og fugtighedscremer er duft. Relaterede produkter kan forårsage brændende, kløe og yderligere skalering. Vælg duft-fri rensemidler og fugtighedscreme, der hjælper med at holde din hud ren og hydreret uden at irritere den. Vær forsigtig, når du vælger "naturlige" produkter; mange af disse stadig indeholde kemikalier og farvestoffer, der kan føre til utiltrækkende udslæt.


  Fugtgivende ingredienser

  Fragrance-fri rensemidler er det første skridt mod at holde seborrhea fri for overskydende snavs og olie. Når det er sagt, kan du ikke bare bruge noget gammelt duft-fri sæbe. Regelmæssig håndsæbe kan fratage alle olier fra huden, hvilket kan øge olieproduktionen og forværre seborrhea. Vælg i stedet en mild sæbe beregnet til følsom hud, helst en version med en vand base.

  Følge op med den rette mængde hydrering er også en vigtig del af seborrhea behandling. Kig efter en lys, vand-baserede fugtighedscreme, der kan bruges over hele kroppen hver dag. Brug en tungere creme eller salve til behandling på stedet. Oliebaserede fugtighedscreme fungerer godt, fordi de efterlader en beskyttende coating på huden. For de bedste resultater ved at bruge din fugtighedscreme på fugtig hud, og for at opnå en sund glød, undgå overdreven gnidning.


  Receptpligtig Alternativer

  Hvis over-the-counter produkter ikke er nok til at styre seborrhea, kan du overveje recept rensemidler og fugtighedscreme designet til denne hudlidelse. Du kan være nødt til at bruge en creme-baserede sæbe eller aktuelt salve til at forbedre patches. Ifølge National Center for Biotechnology Information, ikke-steroide salver indeholdende ciclopirox, ketoconazol eller pimecrolimus cremer er nyttige i at kontrollere mild til moderat seborrheic dermatitis i ansigtet. Sådanne produkter anvendes kortsigtet, og du kan se en forbedring inden for en måneds forbrug. Med en mere alvorlig opblussen, kan du bruge en kortikosteroid samt en anti-svampe salve til at rydde op på nogle af de patches.


  Overvejelser

  Mens du bruger de rigtige rensemidler og fugtighedscreme kan yde nødhjælp fra symptomer, American Academy of Dermatology siger, at der ikke er nogen kur mod seborrhea. Se en hudlæge for en diagnose, og følge op lejlighedsvis at afgøre, om din behandling plan virker. Hvis du har tør hud, kan din tilstand forværres i løbet af vinteren, og fedtet hud typer kan opleve flere udslæt sommeren. Må ikke vaskes med varmt vand; varmen kan forværre dermatitis ved stripning fugt. Se en læge, hvis dine symptomer forværres.

 • Tags:

Posts Carousel