Regler for Navel Piercinger

 • In Default
 • March 10
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Regler for Navel Piercinger  Navle piercing closeup Kreditering Stockbyte / Retrofile / Getty Images
 • Oversigt

  Navle piercinger, der ofte omtales som navle piercinger, tage seks måneder til et år til at helbrede. Forældre overvejer at lade deres teenager at modtage denne piercing skal vurdere, at løbetiden for den enkelte. En teenager, der mangler motivation til at rense deres værelse kan ikke have den disciplin, det tager at korrekt pleje dagligt i et åbent sår, såsom en navle piercing. Et engagement fra moderselskabet og teen er nødvendigt, når man overvejer en navle piercing.


  Anatomi

  Du skal have specifik anatomi til at modtage en navle piercing. Navler, der lukker, eller kys, når man sidder ned, ikke kandidater til navle piercing. Trykket forårsaget af toppen og bunden af ​​navlen sammenføjning, mens du sidder, kan medføre irritation af piercing og tvinge smykker til at migrere. "Outie", eller diskusprolaps navlen, navler er farlige at gennembore. Hvis der opstår en infektion under helingsprocessen, kan infektionen rejse til tarmene eller andre organer. Blodkar er fremtrædende i dette område og en piercing kan også forårsage overdreven blødning. Professionelle piercere nægter at gennembore "outie" navler for disse grunde.


  Aldersgrænse

  Mens der i nogle stater er der ingen aldersgrænse for piercinger, de fleste professionelle piercere nægter at gennembore mindreårige. De fleste stater kræver en nuværende forældre og stat udstedt billed-id fra både teen og forælder. Som teenager, kroppen vokser stadig, og navle piercing smykker vil migrere ud af kroppen som teenager vokser i højden, forlader teen med et permanent ar.

  Hvis piercer gør pierce mindreårige, en konsultation mellem teen, forælder og piercer finder sted før piercing. Piercer forklarer efterbehandling og risici piercing. Moderselskabet skal derefter beslutte, om teen ordentligt kan passe navlen piercing for at undgå infektion. Piercere, der bemærker umodenhed under høringen, såsom en teenager ikke opmærksom på en efterbehandling tale, kan nægte at gennembore teen.


  Efterbehandling

  Healing en navle piercing kræver vaske piercing og smykker i brusebad en gang om dagen med en mild sæbe og varmt vand. Hænder, fingre og mund kan ikke røre piercing i helingsperioden-eller efter piercing er helet-at undgå bakterielle infektioner. Undgå at bære tøj, der rører navle piercing eller smykker, når man sidder eller står. Hvis iført strømpebukser eller deltage i sport, skal du placere en ventileret klap for øjet over piercing og klip et es bandage omkring din torso at beskytte piercing. Svømning i søer, oceaner, pools og boblebade er umulig uden en forbinding over piercing, der er vandafvisende. Kun ændre navlen smykker når hævelse er fraværende fra navlen piercing og irritation er minimal.

 • Tags:

Posts Carousel