Refeeding syndrom Efter Fasting

 • In Default
 • January 22
 • 21 Views
 • 0 comments

 • Refeeding syndrom Efter Fasting  Væskeubalance er den primære symptom på refeeding syndrom. Photo Credit Jupiterimages / Pixland / Getty Images
 • Refeeding syndrom er en risiko for, at der ofte er forbundet med patienter, begynder et sondeernæring program, fordi de ofte har modtaget utilstrækkelig ernæring i en længere periode i forbindelse med vanskeligheder tygge eller synke. Men nogen i en tilstand af underernæring - herunder en person slutter en langvarig hurtigt - er i risiko for at udvikle refeeding syndrom, når de genoptage normal ernæring.

  Refeeding syndrom

  Indførelsen af ​​store mængder kulhydrater til et organ, der er moderat til alvorligt underernærede kan føre til en alvorlig ubalance i elektrolytter kalium, fosfor og magnesium. Disse elektrolytter er nødvendige i dannelsen af ​​nyt væv, hvilket primært hvad en underernæret krop vil bruge kulhydrater til at gøre for at erstatte de væv, der blev opdelt i underernæring. Den alvorlige skift i elektrolytter resulterer i en reduktion i udskillelsen af ​​salt og vand, udfældning et fluid overbelastning, der kan resultere i hjerte og lunge komplikationer og død.


  Udsatte Individer

  Selvom fastende er gjort for en række årsager, virkningen af ​​faste på risikoen for at udvikle refeeding syndrom er den samme. En person, der har kæmpet med en spiseforstyrrelse såsom bulimi eller anorexia nervosa er ikke faste for de samme grunde som en person, der vælger at faste i meditative grunde, men de er begge underernærede. Virkningerne af fastende kan også ses hos mennesker, der har modtaget utilstrækkelig ernæring på grund af økonomiske problemer. Selvom patienter med utilstrækkelig indtagelse som følge af mekaniske spiseproblemer med tygge eller synke ikke er i en tilstand af absolut fastende, de er også underernærede og i risiko for at udvikle refeeding syndrom, når normal ernæring genoptages.


  Gradvis refeeding

  Din læge eller diætist kan vurdere din ernæringstilstand for underernæring og risiko for refeeding syndrom. I tilfælde af høj risiko, sundhedspersonale administrerer konservative mængder af kulhydrater for at give patientens krop til at tilpasse sig med en lavere risiko for at udvikle refeeding syndrom. I løbet af denne tid, er elektrolytter også overvåges nøje og hensigtsmæssigt suppleret at støtte væv generation og væskebalance.


  Tegn på refeeding

  Hvis du mener, at du kan være i fare for at refeeding syndrom, skal du kontakte din læge eller diætist til behandling og en passende kost. Tegn på refeeding syndrom oftest vedrører overskydende væske. Pludselig vægtøgning fra væskeretention samt hævelse, især omkring ankler og andre led, er begge potentielt tegn på refeeding syndrom. Hvis du oplever disse symptomer efter genoptagelse normal kost efter hurtig, konsultere straks din læge eller diætist.

 • Tags:

Posts Carousel