Recession Fuels Risky Drinking for både Arbejdsløse og ansat

  • In Default
  • November 11
  • 1 Views
  • 0 comments

Recession Fuels Risky Drinking for både Arbejdsløse og ansat


Stigende arbejdsløshed ikke alene medføre risikable og overdrevent drikkeri adfærd blandt de arbejdsløse, men også blandt dem, der stadig har et job, fandt forskerne.
Credit: Konstantin Sutyagin | shutterstock

Folk drikker mere under en økonomisk afmatning, tyder en ny undersøgelse viser, at binge drikke, spirituskørsel og alkoholafhængighed stigning, når tiderne er hårde.

Forskerne fandt også, at som arbejdsløsheden stiger, risikable og overdrevent drikkeri adfærd også stige blandt dem, der stadig havde et job.

Undersøgelsens resultater kommer som en overraskelse, siger forskerne, fordi tidligere forskning har vist, at en faldende økonomi og de deraf fyringer og tab af job fører til et fald i overdreven drikkeri adfærd som forbrugerne har færre penge at bruge på alkohol. I den nye undersøgelse, forskere så på en række foranstaltninger om alkoholforbrug, såsom alkoholmisbrug og afhængighed, som ikke blev undersøgt i de tidligere undersøgelser.

"Vi er en af ​​de første til at vise, at selv om indkomsterne tilbagegang for de fleste mennesker i en økonomisk downtown, de stadig øge problematisk eller risikable drikke," undersøgelse forsker Michael T. fransk, en sundheds økonom og direktør for Health Economics Research Group på University of Miami, sagde i en erklæring.

Forskerne analyserede data fra to bølger af National Epidemiologisk undersøgelse om Alkohol og beslægtede betingelser (NESARC), der blev indsamlet fra 2001 til 2005. Undersøgelserne bestod af 34.120 individer, udvalgt som et repræsentativt udsnit af den amerikanske befolkning, der besvarede spørgsmål om deres alkoholforbrug.

Resultaterne viste, at som statsligt niveau arbejdsløshed steg, forekomster af druk også steget. Undersøgelsen anses binge drikke, som defineret af National Institute on alkoholmisbrug og alkoholisme, at drikke omkring fire drikkevarer til mænd eller tre drikkevarer for kvinder i cirka to timer.

Under en økonomisk afmatning, spirituskørsel, alkoholmisbrug og alkoholafhængighed også steget for både mænd og kvinder, samt på tværs af alle de adspurgte etniske grupper, som omfattede individer af Native American, asiatiske og Hispanic afstamning. Sorte og dem i alderen mellem 18 og 24 viste den største binge-drinking effekt som følge af den lave arbejdsløshed, viste undersøgelsen.

Hvide og midaldrende voksne, som blev identificeret som dem i alderen 25 og 59, viste den største beruset kørsel virkning eller spirituskørsel som en direkte reaktion på arbejdsløshed, ifølge undersøgelsen, som for nylig blev offentliggjort i tidsskrift Health Economics.

Selv personer, der var ansat havde flere binge-drinking days og var mere tilbøjelige til at køre beruset under en økonomisk afmatning.

"Den måde, vi forklare dette, er selvom beskæftigede personer har et job, kunne de blive påvirket psykologisk (f.eks, frygt for at miste deres job) fra en økonomisk afmatning, der fører dem til at have flere drikker dage og kørsel under påvirkning episoder som statsligt niveau arbejdsløshed stiger, "French sagde.

Forskerne bemærker, at resultaterne er særligt rettidig og relevant, fordi mange økonomer forudser, at den amerikanske arbejdsløshed vil ligge over niveauet før krisen for de næste par år.

Du kan følge LiveScience forfatter Remy Melina på Twitterremymelina. Følg LiveScience for det nyeste inden for videnskab nyheder og opdagelser på kvidrelivescience og på Facebook.

Posts Carousel