Reality Check: Sådan får Over Vægttab Frustrationer

  • In Default
  • September 9
  • 1 Views
  • 0 comments

Reality Check: Sådan får Over Vægttab Frustrationer

Ive helt tabt min måde i dette eventyr. Jaget hvert måltid (og jeg bruger udtrykket løst, fordi en skive pizza er ikke et måltid, og jeg helt sikkert ved bedre) med en pose slik. UH. Min mave føles forfærdeligt - en kombination af ekstrem skyld og fordøjelsesbesvær. Ive opholdt sig væk fra skalaen, vel vidende, at jeg er i for en brat opvågnen. Jeg har ingen undskyldning for min dårlige opførsel og virkelig har brug for at få det tilbage i linje.

Jeg ved, at under det hele, jeg er meget bekymrede over dette hele eventyr slutter uden at have gjort en stor nok bule i mit mål. Jeg ønsker ikke at have at gøre dette alene. Marissa har vores ernæringsekspert / skrumpe, foreslog, at jeg har brug for at finde mig en pit crew samme. Det lyder som en rigtig god idé, Ive lige fået at regne ud, hvordan man griber det (og hvem jeg skulle spørge).

Im også slags frustreret, fordi da jeg forklarede Nichole min plan at få "tilbage i spillet" og kaste yderligere 20 pounds (en plan, der indeholdt tre spinning klasser om ugen og fire gym sessioner), hun fortalte mig, jeg var borte bund !! Jeg kunne ikke tro det! Her alle har fortalt mig, at jeg har brug for at rampe op mine øvelser til at tabe mere vægt, men nu Im at vide, at jeg ikke kan udøve for meget, hvis jeg ønsker at fortsætte fremad ?!

Im så forvirret. Hvordan kan jeg sætte dette blot? Jeg kan ikke lide min røv og lår umådeligt lige nu, og de bare nødt til at samarbejde og slanke. Hvor svært kan det være?

Viser sig dens virkelig svært og helt ærligt, Im ikke glade for det overhovedet. Måske thats hvad mit problem har været de sidste par dage. Måske er jeg mindre ængstelig end jeg er gal. Gal, at jeg ikke kan få min måde og træde på skalaen og tabe 10 pounds hver måned indtil Im tilbage, hvor jeg tror, ​​at jeg "burde" være. Gal, at min genetiske makeup og mine sukker trang ikke passer ind i den idealiserede vision af min krop, som jeg bærer i hovedet. Nedern.

Nu har jeg bare brug for at vokse op, få et realitetstjek og vigtigst, komme over det!

Posts Carousel