Raising Kids i en anden kultur

 • In Default
 • April 24
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Raising Kids i en anden kultur  Raising dit barn i en ikke-indfødt kultur kræver omhyggelig opmærksomhed fremherskende stereotyper. Photo Credit Honeycomb mangfoldighed billede af Elaine Barker fra Fotolia.com
 • At være i mindretal kan gøre livet sværere, især når det kommer til at opdrage et barn i en ikke-indfødt kultur. Blot gøre beslutningen om at hæve dit barn i en ikke-indfødt kultur en stor en, men gør det korrekt er en endnu større udfordring. Når du samler fakta, forberede dine strategier for en ekstraordinær rejse.

  Parenting Stereotyper

  Hvis du er uden for mainstream kultur, er du nødt til at være genstand for stereotyper. Dette betyder, at du nogle gange lider kritik fra andre forældre, fordi forskellige kulturer har forskellige forældrerollen stilarter. For eksempel er en stereotyp om forældre fra nogle kulturer er de ikke understrege betydningen af ​​ærlighed. Mens mainstream amerikansk kultur understreger ærlighed, i en kinesisk familie, for eksempel, forældre kan være villige til at acceptere deres børn liggende, så længe de løgne fremmer harmoni. Dette er en kulturel forskel, at forældre bør være opmærksomme på, når vi diskuterer forældrerollen problemer med andre forældre.


  Etniske Stereotyper

  Etniske stereotyper undertiden anvendes mere på børn end forældre. Som mor, være parat til at acceptere, at der findes disse stereotyper. Et eksempel er den stereotype, at sorte børn er uregerlig, især i offentligheden. Roden til denne stereotype ligger i kultur, med nogle sorte familier overvurderer den alder, hvor børnene er modne. Ifølge en undersøgelse 2009 foretaget af hjemmesiden nul til tre, sorte familier overveje deres børn i stand til at kontrollere deres følelser på tidligere aldre, end mainstream hvide familier.


  Mainstream vs. Native Culture

  Moms hæve børn i forskellige kulturer skal beslutte, om at omfavne mainstream kultur eller at lade sit barn samtidig lære den indfødte kultur. Valget til at undervise begge kulturer kunne bringe konflikter, men vil give barnet et bredere perspektiv af verden. Fordi dette valg vil have en langsigtet effekt på dit barn, har en generel plan for dit barns fremtid og gør afgørelsen i lyset af denne plan.


  Kulturelle sammenstød

  Selv om forældrene ikke beslutte at lære barnet deres oprindelige kultur, de kan forventes at støde på mange kulturelle forskelle mellem de indfødte og mainstream kulturer, der påvirker børneopdragelse. En typisk kinesisk mor kan finde sit barn klager over ekstra klasser efter skole, hørelse irettesættelser såsom "Men Jenny mor ikke gør hende tage klaver klasse efter skole!" Moms, der voksede op i kinesisk kultur kan huske, at barndommen er kun omkring skolen og kompetenceudvikling; de kunne forvente, at deres børn til at følge samme vej. Men i amerikansk kultur, barndom typisk er en tid med leg. Sådanne kultursammenstød kan forårsage problemer i familien, hvor enten forældre eller barn har at opgive deres hensigter.

 • Tags:

Posts Carousel