Raising Girls at være ung Ladies i dagens samfund

 • In Default
 • April 12
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Raising Girls at være ung Ladies i dagens samfund  Piger har brug for konstant forsikring af dine forældres kærlighed. Photo Credit Lucas Allen / Lifesize / Getty Images
 • Helping døtre vokse op og blive ansvarlige unge damer er en vital forældrenes rolle. Som forælder vil din pige vokse op til en tilfredsstillende kvindelighed, hvis du underviser hendes værdier såsom beskedenhed, velgørenhed og hårdt arbejde tidligt nok. Det er også vigtigt, at du pryde et ønske for dem at leve disse værdier i stedet for at skabe en tung følelse af forpligtelse.

  Byg en sund selvværd

  Syv i 10 piger tror, ​​at de ikke måle sig på en eller anden måde, og de er ikke gode nok. Piger med en sund selvværd føle sig mere sikre på sig selv, udtrykke deres følelser, bekymrer sig om sig selv og foretage positive valg. Derudover unge kvinder i dag har lige muligheder som unge mænd til at tilmelde dig i college, og unge kvinder er immatrikulation i større antal end unge mænd er. Fra 2012, kollegiet indskrivning sats var 71,3 procent for unge kvinder og 61,3 procent for unge mænd, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, for 2012 high school-dimittender. Som forælder skal du sikre dig, at din pige vokser op at have tillid til deres evne til at opfylde deres forhåbninger såsom at gå på college som en ung kvinde. Desuden et sundt selvværd giver piger til at gøre klogere og tillidsfulde beslutninger om deres kærlighedsliv, som de vokser op.


  Tilskynde et sundt legeme billede

  Starter i preteen år, et skift i fokus opstår, og for piger, betyder det, at deres skiftende organer og udseende bliver en altopslugende lidenskab. Som din pige vokser ind i en ung kvinde, er det vigtigt, at hun forstår, at en overfladisk fysisk billede er ikke et barometer for hendes selvværd. Lad hende vide, at perfektion ikke eksisterer i en verden af ​​skønhed. Tips såsom iført tøj, hun er tilpas i, spise sunde fødevarer og motion for at holde sig sund spille en afgørende rolle i at opnå og opretholde et sundt kropsbillede, ifølge National Eating Disorders Organization i sin artikel, "10 trin til Positiv kropsbillede. "


  Være en rollemodel

  At være en god rollemodel og ven til din teenagepige sikrer, at hun ikke ser til de forkerte muligheder for motivation og rådgivning. Hvis du vil have din pige til at vokse op til at være en ansvarlig, venlig og fokuseret ung dame, handle som en selv. For eksempel, hvis en familie i dit nabolag er uden hjem, skal du kontakte en organisation, der kan hjælpe denne familie; i naturalier, vil din pige vokse op til at være en dame, der tager handling i stedet for at klage over situationer. At være der for hende som forælder også lærer hende værdien af ​​kærlighed i en familie.


  Korrekt Traditionel Stereotyper

  Din pigens synspunkter om kønsstereotyper bestemme, hvordan hun ser eller klarer hvis uretfærdig og ulige behandling opstår på grund af hendes køn. Afmystificere traditionelle stereotyper såsom kvinder bør blive hjemme, mens mænd arbejder eller visse kurser er for mænd giver din pige til at kæmpe for sine forhåbninger. Efterhånden som de vokser op til unge damer, er det vigtigt, at pigerne lære at respektere folk uanset køn, udfordre folk, der diskriminerer dem på grundlag af køn og indflydelse andre unge kvinder, der kan være kæmper med kønsidentitet, i henhold til Planned Parenthood i deres artiklen, "Gender and Gender Identity."

 • Tags:

Posts Carousel