Push-ups på en bar vs. Standard push-ups

 • In Default
 • January 8
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Push-ups på en bar vs. Standard push-ups  Du kan opleve håndled ubehag, når du udfører push-ups. Photo Credit Mike Powell / Digital Vision / Getty Images
 • Push-up barer er mere almindeligt omtalt som Push-up håndtag eller skubbe-up stande. Let tilgængelige for $ 50 eller derunder, push-up stande don € ™ t faktisk gøre noget for at hjælpe dig med at skubbe brystet op fra jorden, men de lad du orientere dine håndled i en mere komfortabel vinkel. Det kan til gengæld gøre armbøjninger føler nemmere, fordi du don € ™ t nødt til at kæmpe med vedvarende håndled ubehag.

  Formål

  Standard push-ups, udfærdiget fra dine hænder på gulvet, måske hyperextend dine håndled eller blot forårsage håndled smerter og ubehag på grund af vinklen dine håndled er tvunget til at arbejde på under belastning. Push-up stænger giver dig et par af hævede og stabile søjler til greb, så du kan orientere dine håndled på et mere lige, mere naturlig vinkel.


  Udseende

  Nogle Push-up barer er så simpelt som to U-formede stænger med en lille tværstang i begge ender af hver bar for ekstra stabilitet. Thereâ € ™ s normalt padding på maven af ​​U, hvor du placerer dine hænder, og en slags skridsikker gummi på tværstænger til at holde håndtagene glider under dig. Du kan støde på overfladiske variationer på denne uden dikkedarer setup, men det grundlæggende design doesnâ € ™ t varierer meget. Den eneste undtagelse er roterende Push-up barer. Disse ligne gribehåndtag lige indenfor og over en bildør, monteret på en roterende skive base.


  Convenience

  Standard push-ups er praktiske øvelser. De er gode til brug i hjemmet, på arbejde eller under rejsen, specielt fordi de donâ € ™ t kræver nogen ekstra udstyr. Selv om de fleste Push-up greb er forholdsvis lille og let, at skulle huske at bringe noget sammen nedsætter bekvemmelighed faktor, som betyder at skulle faktisk betaler for et stykke udstyr.


  Vifte af bevægelse

  Standarden konservative vifte af forslag til armbøjninger kræver sænke dit bryst og skuldre, indtil de er selv med albuerne. Atleter, der har behov for at opbygge styrke i en mere ekstrem vifte af bevægelse, såsom svømmere, kunne sænke brystet til gulvet. Den ekstra højde gives ved hjælp af Push-up stænger giver dig en endnu større vifte af bevægelse. Denne større vifte af bevægelse sætter dine skuldre i en ustabil position, der giver meget lidt gavn over bryst-til-gulv vifte af bevægelse og i høj grad øge din risiko for skader. Den enkle løsning til dette er ikke at sænke dit bryst hele vejen til gulvet, når du bruger Push-up håndtag.


  Hånd Position

  En fordel ved at gøre push-ups uden Push-up stænger er, at du kan flytte din hånd position hurtigt og nemt. Selvom du kan skifte stationære Push-up stænger med lidt besvær, du stadig har brug for et par ekstra øjeblik at få dig ordentligt beliggende på barer igen efter at flytte dem. Roterende push-up barer giver dig mulighed for at ændre din hånd orientering så naturligt som du ville uden Push-up barer, men hvis du ønsker at flytte dine hænder til en ny position, skal du flytte barer og derefter få dig selv ligger på dem, før du fortsætter .

 • Tags:

Posts Carousel