Protein med en juice hurtigt

 • In Default
 • August 29
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Protein med en juice hurtigt  Få tilstrækkelig protein på en juice kost er ikke nogen nem opgave. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Juice kostvaner er populære, men der er bekymring for, at Master Rens dille og andre flydende kost ikke er sundt. Så det er nødvendigt at præcisere fakta om juice kost. Især vil det sundhedsbevidste dieter ønsker oplysninger om at få protein med en juice hurtigt. Før du starter den nyeste juice hurtigt fad, så tal med din læge og uddanne dig selv om de ernæringsmæssige konsekvenser af at få tilstrækkeligt protein.

  Protein og Juice

  Du kan få protein fra saft. At få nok protein på en juice kost er i vid udstrækning et spørgsmål om at være opmærksomme om, hvad typer af saft du indtager. Et problem er dog, at de fleste proteinrige frugter og grøntsager er ikke den mest appetitvækkende - det er svært at forestille sig en lækker drink lavet af asparges, broccoli eller blomkål. Alligevel kan mere traditionelle kilder til juice, såsom jordbær, appelsiner, gulerødder, vandmelon og bananer yde tilstrækkelig protein.


  Proteinbehov

  For at få nok protein, er det nødvendigt at vide, hvor meget protein er tilstrækkelig. The Mayo Clinic anbefaler, at få mellem 10 procent og 35 procent af dine kalorier fra protein. Givet en 2.000 kalorie diæt, betyder det mellem 200 og 700 kalorier hentet fra protein, eller mellem 50 g og 175 g protein i din kost hver dag. Datoer har mere end 3 g protein pr servering, vandmelon lidt under 2 g, appelsiner lidt over 1 g og jordbær lidt under 1 g. Konsultere en ernæringsmæssig diagram for at finde ud af hvor meget protein er i dit hjem gjort juice, eller læse etiketten for ernæringsmæssige oplysninger om store-købte juice.


  Juice Vs. Hele Frugt og grønt

  Det er en myte, at ernæringsmæssige oplysninger går tabt ved konvertering frugt og grøntsager til saft, ifølge diætist Katherine Zeratsky, RD, LD, skriver for Mayo Clinic hjemmeside. Mens hun advarer mod at erstatte grøntsager med saft i en langsigtet måde, siger hun er der ikke noget at angive, at Juiced frugt og grøntsager er mindre sunde eller nærende. Du vil få mere sukker og mindre fiber på den måde, dog.


  Gør det sikkert

  Til sikkert gå på en juice hurtigt, overgang langsomt fra din normale kost. Spise lidt mindre fast føde hver dag. Afslut ikke kosten kold tyrker, enten. Langsomt acclimate din krop til at få hele fødevarer igen. Skrivning for Bodybuilding.com, Randy Sild advarer juice fasters mod at gå på en juice hurtigt længere end en uge. Han giver dog tale om fordelene for dit helbred og udseende for at gå på en juice hurtigt alle nu og igen.

 • Tags:

Posts Carousel