Problemer med fordøje rå mandler

 • In Default
 • April 4
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Problemer med fordøje rå mandler  Rå mandler kan være svært at fordøje, forårsager gastrointestinale problemer. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Rå mandler og nødder i almindelighed, kan være svært at fordøje for nogle, og kan forårsage oppustethed, mavesmerter, flatulens og afføring ændringer. Hvis du opdager, at din fordøjelse er forringet, eller at du oplever gastrointestinale problemer, hver gang du spiser rå mandler, er det sandsynligvis fra forbindelser i møtrikkerne, der kan irritere følsomme fordøjelse. Blanchering og iblødsætning dine rå mandler kan gøre dem lettere at fordøje.

  Natural Food Chemicals og Fructaner

  Rå mandler indeholder naturlige fødevarer kemikalier kendt som salicylater og aminer. Disse forbindelser er naturligt til stede i mange frugter, grøntsager, nødder, urter og krydderier. De er ikke et problem for de fleste mennesker, men kan udløse fordøjelsesproblemer samt hovedpine, nældefeber og astma i mennesker med følsomme mave skrifter. Ud over disse naturlige fødevarer kemikalier, rå mandler indeholder også fructaner, molekyler fremstillet af en kæde af fructose, som kan overdrevent gærede i din mave-tarmkanalen, hvilket resulterer i oppustethed, kramper, forstoppelse eller diarré.


  Blanchering Mandler

  Blanchering dine rå mandler er nemt og giver dig mulighed for at fjerne mandel skræl, den del af møtrikken ansvarlig for fordøjelsesproblemer. Til blanchere rå mandler, hæld kogende vand over dem. Lad dem sidde i det varme vand omkring et minut, derefter dræne dem og dup dem tørre. Nu kan du skrælle mandlerne ved at trykke på dem mellem din pegefinger og tommelfinger.


  Iblødsætning Mandler

  Iblødsætning mandler kan også gøre dem lidt lettere at fordøje. Det kan være et forsøg værd at suge dine rå mandler at se, om din krop fordøjer dem bedre efter de er gennemblødt. Opløs lidt salt i vand og hæld til at dække dine rå mandler. Lad sidde i mindst syv timer eller natten over, og afløb. Brug en fødevare dehydrator eller sted i en ovn ved 150 grader Fahrenheit, indtil de er helt tørre og sprøde.


  Modererende dit indtag

  Blanchering og iblødsætning dem kan hjælpe dig med at tolerere mandler bedre og undgå fordøjelsesproblemer. For nogle mennesker, men selv blancheret og gennemblødt mandler vil forårsage de samme gastrointestinale problemer. Hvis det er tilfældet, begrænse dine portioner til omkring 10 mandler ad gangen for at se om du kan tåle en lille servering. Spis ikke mandler hver dag, og holde din del meget små for at gøre dem mere tåleligt for dit fordøjelsessystem.

 • Tags:

Posts Carousel