Probiotika og en sinus infektion

 • In Default
 • September 6
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Probiotika og en sinus infektion  Probiotika er almindeligt forekommende i yoghurt. Photo Credit moodboard / moodboard / Getty Images
 • Probiotika betragtes ikke en effektiv behandling for en sinus infektion. I stedet, University of Maryland Medical Center, at probiotika er almindeligt anvendt til at modvirke bivirkninger af at tage et antibiotikum i en sinus infektion. Probiotika betragtes som "venlige" bakterier, der hjælper opretholde en sund balance i tarmen. Fordi antibiotika dræbe de fleste bakterier i kroppen, mange mennesker oplever diarré og andre gastriske komplikationer samtidig tage et antibiotikum. Tal med din læge, før du bruger nogen supplement til behandling af en medicinsk tilstand.

  Sinus Infektion Baggrund

  Sinus infektioner påvirker omkring 30 millioner mennesker hvert år i USA. En sinus infektion er betændelse i sinus hulrum som følge af tilstedeværelsen af ​​bakterier, svampe eller virus. Den infektion forårsager bihuler til at svulme op, fældefangst slim i sinus hulrum. Dette medfører stort tryk til at bygge op i hovedet, hvilket fører til sinus hovedpine og sinus pres smerte. Hvis du har mistanke om, at du har en sinus infektion, ringe til din læge.


  Antibiotisk behandling

  Hvis din læge har mistanke om, at sinus infektion er resultatet af bakterier i den nasale passager, kan hun ordinere et antibiotikum. Antibiotika er medicin, der dræber bakterier i kroppen. Antibiotika er kun effektiv for bakteriel bihulebetændelse og vil ikke kurere enhver anden form for en sinus infektion, ifølge MedlinePlus. Antibiotika kan have bivirkninger på fordøjelsessystemet, hvilket fører til overdreven diarré.


  Probiotika

  Probiotika bruges til at øge mængden af ​​sunde bakterier i tarmen. Ifølge Drugs.com fleste casestudier udført besluttet, at probiotiske behandling under anvendelse af antibiotika bidrog til at reducere mængden af ​​diarré og andre fordøjelsesforstyrrelser komplikationer. Probiotika er ikke reguleret af FDA og skal anvendes under ledelse af en læge. Probiotika er typisk gives i enkeltdoser indeholdende milliarder af bakterier. Din læge vil ordinere den dosis, du skal bruge til din tilstand.


  Reaktioner

  Drugs.com, at meget få rapporter er blevet lavet af bivirkninger, mens du tager probiotika. Mennesker med gastrointestinale sygdomme bør ikke bruge probiotika, før at tale med deres læge. Hvis du oplever allergi-relaterede symptomer, såsom tilstoppet næse, åndedrætsbesvær, nældefeber eller svimmelhed, ringe til din læge.


  Overvejelser

  Tage en daglig probiotiske supplement kan reducere dine chancer for at udvikle allergi, ifølge University of Maryland Medical Center. Probiotika fremme en sund fordøjelse og immunforsvar helbred. Hvis du oplever overdreven diarré, mens du tager antibiotika med en sinus infektion, ringe til din læge. Dehydrering er en bekymring, når du oplever diarré.

 • Tags:

Posts Carousel