Prikken som en bivirkning af Yoga

 • In Default
 • November 10
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Prikken som en bivirkning af Yoga  hvis du føler tingly under en positur, spørg din lærer til at hjælpe med din justering. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Prikkende fornemmelser er mest almindelige i dine hænder arme, fingre, ben og fødder. Ifølge National Institutes of Health, kan prikken være forårsaget ved at holde den samme stilling for længe, ​​en nerveskade, for meget pres på spinal nerve såsom fra en diskusprolaps, karpaltunnelsyndrom eller mangel på blodtilførsel til et bestemt område . Under yoga praksis, kan du foretage justeringer for at forbedre blodcirkulationen at udligne eventuelle prikkende bivirkninger.

  Overvejelser

  Uanset om du er ny til yoga eller har været praktiserende i et stykke tid, når du føler prikken, mens i rejser, så spørg din lærer til at hjælpe dig med at justere din tilpasning. Det er altid vigtigt at lytte til din krop og justere, når det føles rigtigt. Hvis prikkende fornemmelser under yoga praksis og på andre tidspunkter er almindeligt for dig, konsultere en læge for at hjælpe med at bestemme sin nøjagtige årsag.


  Justeringer  Prikken som en bivirkning af Yoga  Stræk og derefter skifte dine ben når i meditation i lang tid. Photo Credit yoga billede ved Patrizier-Design fra Fotolia.com

  En mulig årsag til snurren er, at du holder en positur for lang. Ofte mennesker, der sidder i let posere for meditation erfaring fødder falde i søvn. Den første ting at gøre, hvis du føler en prikkende er at komme ud af stillingen og justere. Når du sidder med benene krydsede for eksempel strække benene ud og skifte benstilling alle så ofte. Klem og slip dine lårmuskler et par gange for at holde blodet flyder gennem dine ben og fokusere på dit åndedræt. Sid på foldede tæpper til at ophøje dit bækken.


  Justering

  Hvis dine hænder snurre under vægtbærende udgør såsom nedadvendte hund, tjekke din tilpasning. Mens du sidder eller står, strække dine arme ud foran dig med håndfladerne står over for, og sæt lederne af din arm knogler i din skulder stikkontakter. Dette tager vægt fra dine håndled og holder din krop fuldt integreret.


  Ændringer

  Hvis dette ubehag er forårsaget af karpaltunnelsyndrom, spørg din lærer til at hjælpe dig ændre dine rejser. Må nedadvendte hund med din vægt på dine underarme i stedet for dine hænder. Eller du kan rulle din yogamåtte og bruge det under hælene på dine hænder, så dine håndled positioner på et mindre spids vinkel.


  Redskaber

  Hvis du er få en prikkende fornemmelse, mens i en back bøje udgøre såsom bro eller hjul, mærke din tilpasning i dine ben og fødder. For disse tilbage bøjninger, ben og fødder undertiden har en tendens til at vise sig, når de skal være parallelle. Dette komprimerer nederste del af ryggen, hvilket kan forårsage en tingly følelse i benene. Anbring en yoga blok mellem dine fødder eller dit skinneben at hjælpe din tilpasning. Hold dit sæde afslappet, dit haleben løftet og din ryg forlænget for at undgå lavere-back kompression.

 • Tags:

Posts Carousel