Preseason Soccer Training


 • Preseason Soccer Training  En masse styrke og konditionering arbejde hjælper dig håndtere bolden på dit bedste. Photo Credit Getty Images / Getty Images Offentlighed / Getty Images
 • Rekreative liga fodboldspillere ikke behøver at bekymre sig om meget, bortset fra at vise op på marken med deres liga gebyr ved det første spil og spille i et spil. Men fodboldspillere for klubber, rejser teams og gymnasier skal være klar ved den første officielle kamp for at være vildt fit og klar til 90 minutters handling. For at gøre dette, er du nødt til at sætte i masser af arbejde både offseason og preseason condition.

  Fra Lavsæson til Preseason

  I offseason, vil din coach typisk hånd du en udskrift eller en online link til dit holds træningsprogram. På egen hånd eller med holdkammerater, vil du være på ære systemet til at arbejde ud. Faktisk kan offseason træning være den vigtigste del af året, da det giver dig mulighed for at gøre fitness og styrke gevinster, der er umulige under opslidende sæson. Du udfører styrke, cardio og plyometrics arbejde på egen hånd, kan således at preseason faktisk repræsentere en lidt mindre streng niveau af intensitet i forhold til offseason.


  Warm-Up, hurtighed og smidighed

  I preseason, vil enten din coach eller din træner hjælpe dig med at finde et program der passer til din nuværende conditioning niveau. Din session vil sandsynligvis starte med dynamiske fleksibilitet bevæger sig, som dobbelt som en warm-up øvelse. Udfør Cariocas, også kaldet vinstok skridt. Tilsæt Oregon shift boremaskine, der består i at tage en bred stance, hofter faldt så lavt som muligt, og rørende kegler på begge sider af dig. Tilføj speed stigen øvelser og fodbold starter. Disse omfatter liggende med forsiden nedad på jorden, hoppe til dine fødder og racing 25 yards.


  Styrke og Power

  Pullups, pushups, squats, lunges - klassikerne for lavere krop og core styrke - danner grundlaget for fodbold preseason træning også. University of North Carolina styrke træner Greg Gatz anbefaler du kombinere disse øvelser med step-ups, dips, squat hopper og medicin bold kast. Du kan skræddersy hver øvelse til din nuværende niveau af fitness. For eksempel kan fodboldspillere, der er i en begyndelse niveau i form af konditionering starter med to medicin bold total-krop kast, skriver Gatz i "Complete Conditioning for fodbold." De ved en mellemliggende og avanceret niveau kan udvikle sig til en enkelt sæt af fem og 10, henholdsvis væg kaster af medicinen bolden.


  Speed ​​Endurance Kører

  Fuldføre dit program med speed-udholdenhed arbejde i form af 20- til 80-yard sprints, og du vil være et magert gennemsnitlig fodbold maskine, når det første spil ruller rundt. Du kan starte med 5 af 20'erne, 2 ved 30s, 2 af 40'erne og 1 af 50'erne - notationen refererer til sæt og afstande og værfter - Gatz rådgiver. Mere avancerede spillere kan køre 80'erne. Køl ned med statiske strækninger for yderligere at fremme din fleksibilitet og smidighed.

 • Tags:

Posts Carousel