Pre-Graviditet Øvelser

 • In Default
 • April 24
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Pre-Graviditet Øvelser  Prænatal yoga styrker musklerne. Photo Credit Motoyuki Kobayashi / Digital Vision / Getty Images
 • Graviditet og levering kommer til at stille en masse af din krop. Den sundere du er, jo lettere disse krav vil være at beskæftige sig med. Stærke muskler og led at understøtte vægten af ​​din voksende mave og reducere ømhed og smerter. Start en kondition program vil hjælpe med at forbedre din energi. Du vil også bygge din fysiske udholdenhed og udholdenhed ved at styrke dit hjerte og lunger. Du kan bære mange af disse praksis med dig ind i din graviditet og efter fødslen.

  Gevinster og tab

  Moderat intensitet fysisk aktivitet vil begynde at opbygge din udholdenhed og udholdenhed. Dette svarer til en øget energi i en tid almindeligt plaget af træthed. Aerob aktivitet hjælper dig også med at bekæmpe fedt, hvilket øger komforten og gør det lettere for dig at blive gravide. Den amerikanske Graviditet Association anbefaler svømning og walking som måske de to sikreste og mest effektive former for motion for gravide kvinder. Hvis du starter stærk walking, svømning eller andre fitness-programmer, før du forestille, har du de færdigheder og erfaring til at gøre en lettere overgang til en graviditet workout rutine.


  Du vil takke dig selv senere

  Når din krop væskevolumen begynder stigende, og din mave springer ud, vil dine led og muskler begynder at føle presset. Hvis du opbygge stærke muskler, før du undfange, vil du hjælpe med at opbygge et netværk af systemer, der støtter bære rundt på overskydende vægt af en graviditet. Ikke kun det, men stærk ryg, lår og centrale muskler vil hjælpe dig med den krævende proces med at skubbe dit barn ud under fødslen. Udfør styrketræning øvelser to til tre gange om ugen, roterende store muskelgrupper, indtil du bliver gravid. Efter at sænke din intensitet ved at løfte lettere vægte med flere reps eller ved at skifte til yoga, pilates eller andre skånsomme muskel toning programmer.


  Power Couple

  Graviditet medfører en masse ændringer. For de fleste mennesker, er disse glade ændringer, men stress i lejligheden stadig tager sin vejafgift på din krop. Fysisk aktivitet som lange gåture og yoga klasser hjælper du arbejde din krop samtidig afslappende det og rydde dit hoved. Afslapning kan også hjælpe dig med at blive gravid, ifølge University of Maryland Medical Center. Hvis du ikke er sikker på, hvad øvelser at gøre, vil disse to hjælpe dig med at få din puls op, styrke dine muskler og komme i den rigtige hoved plads til graviditet.


  Det næste skridt

  Under de fleste omstændigheder, kan du fortsætte din motion rutine, når du bliver gravid. Tal med din læge om intensiteten af ​​din pre-graviditet træningsprogram, og hvis du har brug for at foretage justeringer. Graviditet er ikke tid til anstrengende eller intens motion for de fleste kvinder. Spring ekstremsport eller skurrende aktiviteter med en masse af pludselige bevægelser. Arbejde med en partner eller en plet, hvis du beslutter dig for at prøve noget nyt.

 • Tags:

Posts Carousel