Portable Heater Vs. Naturgas Fjernvarme Effektivitet


 • Portable Heater Vs. Naturgas Fjernvarme Effektivitet  En bærbar varmelegeme, som denne, er en mulighed for at holde dit hjem varme. Photo Credit opvarmning hænder billede af Brett Mulcahy fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Opvarmning dit hjem kan være en stor udgift i vintermånederne. Med udgifter til brændstof stiger, at finde den bedste og mest effektive måde at holde din familie varm kan skære disse omkostninger. Afhængig af din situation, standse din naturgas ovn og bruge rumopvarmning strategisk kan gøre en væsentlig forskel i dit budget.

  Fjernvarme

  En naturlig gas centralvarme system er tilsluttet en forsyning pipeline og kanaler i hele dit hjem for at give varme til alle rum. Du kan være i stand til at lukke enkelte ventilationskanaler at omdirigere varme til, hvor det er mest nødvendigt, men medmindre du kan forsegle dem og lukke værelser helt, er du sandsynligvis til at være opvarmning hele dit hus alligevel.


  Bærbare Hidsig

  Selvom der findes naturgas og propanvarmere, at kravene i disse typer af enheder forsynings- og udluftning gør dem sjældnere end keramiske eller induktion-coil elektrisk rumopvarmning. Disse enheder udarbejder til 1500 watt el, når du kører, så vær sikker på dit elektriske system kan håndtere den nødvendige strøm. Elektriske varmeapparater er bedst egnet til opvarmning mindre rum og bør ikke køre natten over eller efterlades uden opsyn på grund af risikoen for brand.


  Cost Sammenligning

  Department of Energy vurderer, at med henblik på at opvarme dit hjem, en kilowatt-time elektricitet svarer til 3,3 kubikfod naturgas. I 2009 Energy Information Administration rapporterede den gennemsnitlige nationale pris for 1 kWh elektricitet var 11,5 cent; 3.3 kubikfod naturgas koster gennemsnitligt 4,2 cents. Selvom omkostningerne til både el og gas svinge hele året, vil opvarmning hele dit hjem med elektricitet koster generelt mere end dobbelt så meget som at bruge naturgas.


  Spot Varme

  Den ledende fordel af bærbare varmeapparater er, at du kan bruge dem til at varme kun værelser youâ € ™ re at bruge. I stedet for opvarmning af hele huset på én gang, kan du skifte opvarmning af og på som du bevæger dig i hele huset i løbet af dine daglige aktiviteter, der forlader ubesatte dele af dit hjem koldt. Hvis youâ € ™ re forsigtig, og holde døre lukket til fælde varme, kan det give dig mulighed for at forblive varm, mens expending mindre energi.


  The Bottom Line

  Generelt medmindre youâ € ™ kun re opvarmning et eller to værelser på et tidspunkt, stikning med din centralvarme enhed er den bedste løsning. Den prisfordel fra naturgas er svært at slå, medmindre du kan holde dine elektriske varmeovne arbejder på den mest effektive måde. Men hvis du kun har brug for at opvarme et lille område af dit hjem på et tidspunkt, og tage forholdsregler for at lukke ubrugte områder, kan du være i stand til at spare penge ved at bruge bærbare varmeapparater.

 • Tags:

Posts Carousel