Plantestoffer retsmidler til reduktion af hævelse

 • In Default
 • January 18
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Plantestoffer retsmidler til reduktion af hævelse  Grøn te kan reducere interne hævelse på grund af fordøjelsesproblemer. Photo Credit grøn te billede af Maria Brzostowska fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Hævelse kan opstå som følge af en række årsager, herunder ødem, fødevareallergi, insektbid, inflammation af gigt, eller en punch i øjet. Flere naturlægemidler kan medvirke til at reducere smerte, inflammation og hævede væv uanset deres årsag. Hvis du bruger urter til behandling, så husk at de kan producere bivirkninger. Vær forsigtig og kontakte din læge eller praktiserende læge til dosering retningslinjer og anvisninger.

  Mælkebøtte

  Dandelion greens mindske hævelse i bløddele forårsaget af ødem. Urten, der har vanddrivende egenskaber, vil øge funktionen af ​​nyrerne og satsen for vandladning. Mælkebøtte betragtes som en af ​​de bitre urter og er til gavn for en ordentlig fordøjelse. Du kan høste dine egne mælkebøtte greens fra din værftet eller i naturen, så længe de er fri for pesticider spray. Alternativt kan du købe mælkebøtte ekstrakt i en helsekostforretning. Frisk mælkebøtte er bedst bruges i salater eller kogt som en grøntsag. Den er også egnet til anvendelse i urtete. Ekstraktet kan føjes til vand til at gøre en urtete eller en lokal applikation, som du kan anvende til smertefulde, hævede led. Mælkebøtte kan forårsage allergiske reaktioner såsom udslæt på huden eller brændende i munden. Hvis du oplever disse eller andre symptomer, stoppe med at bruge det. Brug ikke mælkebøtte, hvis du tager vanddrivende medicin, medmindre under lægeligt tilsyn. Kontakt din sundhedspleje praktiserende læge til dosering retningslinjer og anvisninger til brug.


  Arnica montana

  Selvom betragtes som en urt og et homøopatisk middel, Arnica montana er nyttigt til at reducere hævelser på grund af skader på væv. Hvis du har ømme muskler fra overanstrengelse, har blå mærker nogen del af din krop eller opleve nogen anden form for fysisk hån mod din krop, ligesom en sort øje, vil arnica bidrage til at mindske smerter og hævelse. Midlet er indiceret til indre blødninger, blå mærker og chok så godt. Arnica ekstrakt bruges til topiske applikationer såsom en forstuvet ankel eller hævelse med blå mærker fra muskel stamme. Det fås ikke kun som et homøopatisk middel, men i cremer, salver og førstehjælp spray så godt. Gælder aldrig arnika til et åbent sår. Kontakt din sundhedsperson eller etiketten for retninger og dosering retningslinjer.


  Grøn te

  Grøn te kan hjælpe med at reducere hævelse og oppustethed internt på grund af fordøjelsesproblemer eller galdeblære kolik. Grøn te hjælper med at reducere oppustethed og hævelse på grund af sit høje indhold af polyphenoler, som er antioxidanter, der mindsker inflammation og irritation i tarmen. Grøn te er tilgængelig både koffeinholdige og koffeinfri former. Koffein kan producere nervøsitet, irritabilitet og søvnløshed; så hvis du er generet af nogen af ​​disse symptomer, drikker koffeinfri te.


  Persille

  Persille virker som en blid diuretikum at reducere væskeophobning i kroppens væv. Det kan lindre ødem i hævede ankler og hjælpe med at rydde kroppen af ​​overskydende væske i løbet af en kvindes menstruationscyklus. Du kan bruge persille rå i salater eller lave urtete fra enten rå eller tørrede blade. Drik te som helst tidspunkt i løbet af dagen. Kontakt din læge praktiserende læge for dosering retningslinjer.

 • Tags:

Posts Carousel