Pisk Brain Drain: Fødevarer, der øge din hvide og grå stof

  • In Default
  • September 19
  • 1 Views
  • 0 comments

Pisk Brain Drain: Fødevarer, der øge din hvide og grå stof

Hvis sommeren handler om sol og sjov, derefter falder helt sikkert om buckling ned og trække mange timer foran computeren.

Pludselig i denne måned, jeg bombarderet med anmodninger om ernæring fakta og tal, tv-segmenter, og book forslag-mens tidsskrift efter tidsskrift oversvømmelser min postkasse, fuld af banebrydende forskning at syntetisere i artikler, "charticles" og blogs. Jeg er et stort behov for at holde min grå sunde, og gøre mest muligt ud af hver neuron i got besætter plads i mit hoved.

Heldigvis er der tegn på, at vores hjerne reagerer på de fødevarer, vi spiser, og at næringsstofferne kan udløse neurotransmittere og hormoner, der påvirker vores humør og forbedre vores mentale skarphed. Ikke alene er dette blevet vist hos børn i skolen, men undersøgelser har også fundet, at voksne kan hjælpe med at opretholde hjernen sundhed som de bliver ældre.

Den måde, tingene går, jeg forventer ikke en pause indtil mindst Thanksgiving. Så indtil da, her er hvad jeg fokuserer på i denne opslidende arbejde-a-thon.

Hjerner er meget sulten
Hjernen og nervesystemet er de hungriest organer-betydning, at de kræver en konstant tilførsel af energi, der kun kan leveres i form af glukose, slutproduktet af kulhydrat metabolisme. Hjernen bruger mere end 20 gange den energi ounce pr ounce for at udøve muskler end nogen anden del af kroppen; i virkeligheden, som vi alder, er det den naturlige tab af grå materie, der yder et væsentligt bidrag til vores fald i stofskiftet.

Hvad dette betyder er, at morgenmad er meget vigtigt, og så spiser hver to til tre timer i løbet af dagen. Den konstante strøm af glukose til hjernen, vil hjælpe med at holde din koncentration og humør forhøjet. Et måltid eller snack, som indeholder lav glykæmisk kulhydrater, eller kombinerer kulhydrater med magert protein og / eller nogle sunde mono eller flerumættede fedtstoffer, vil hjælpe med at holde det brændstof til hjernen stabil.

Spis en langsom brænde morgenmad
Bunker af forskning viser, at børn, der spiser en sund morgenmad har forbedret koncentration, og de klarer sig bedre på tests i forhold til dem, der springer ud på am måltid. Jeg er ingen elev, men jeg ved, at spise mine lavt glykæmisk stål-cut havre giver mig energi til at starte dagen og hæver mine blod-sukker niveauer, der er styrtdykket natten over. Andre undersøgelser har vist, at en morgenmad med lavt glykæmisk-indeks fødevarer som havregryn øget mental skarphed ved høj-glykæmisk-indeks morgenmad med det samme antal samme kalorier.

Æg med en hel-hvede produkt-toast eller en engelsk muffin, for eksempel-er en anden stor mulighed for at øge intellektuelle ressourcer. Æg indeholder cholin, der hjælper kroppen gøre hukommelsen-styrke kemisk acetylcholin.

Næste side: Spis mere frugt og grøntsager

Sider: 1 2

Posts Carousel