Pipette Aktiviteter for Kids


 • Pipette Aktiviteter for Kids  En pipette kan bruges i både håndværk og naturvidenskabelige aktiviteter. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images
 • Børn har tendens til at huske, hvad de lærer, når de deltager aktivt i lektionen. Forældre og lærere kan tilskynde læring og kreativitet ved at indarbejde forskellige håndværk, aktiviteter og videnskabelige projekter i deres lektionsplaner. Ved hjælp af sjove elementer, såsom en pipette, vil bidrage til at bevare opmærksomhed selv de mest overgearet barn.

  Eyedropper Maleri

  Yngre børn vil nyde at skabe et originalt maleri hjælp intet mere end en pipette og nogle maling. Giv hvert barn et ark konstruktion papir og en kittel at bære under aktiviteten. Vis børnene hvordan man tegner male op i pipette og derefter presse til at lade det falde på det stykke af byggeri papir. Du vil måske overføre tempera maling til en tom babymad krukke at gøre det lettere for børnene at få adgang til maling. Børnene kan lave et billede med kun én farve, eller de kan mikse og matche de farver for at skabe deres mesterværk.

  Tip: Hvis du ikke har tempera maling, brug frugtfarve.


  Ophold hydreret Craft

  Børn kan ikke forstå, hvorfor det er så vigtigt at drikke masser af vand hver dag. Det er derfor, Ohio State University tilføjet en "Sunde Bodies Need Water" håndværk til deres "Lad os gå Spis sundt!" aktivitet vejledning. Forældre og lærere kan skære formen af ​​en menneskelig krop ud af papirhåndklæder. Hvert barn får brug for sit eget køkkenrulle krop, et glas vand og en pipette. Instruer børnene til at dryppe noget af det vand på køkkenrulle krop. Spørg børnene, hvad de ser sker. Ligesom køkkenrulle krop absorberer vand, så gør vores krop. Indstil papir håndklæde organer til side i 24 timer. Spørg børnene, hvad der skete på organer natten over. Børnene skal råbe, at de papir håndklæde organer udtørret. Lad børnene vide, at det er fordi de ikke fik længere vand.


  Forstørrelse Activity

  Førskolebørn kan lære om forstørrelse ved at udføre et lille eksperiment med en bog og en pipette. Lad børnene til hver udvælge en bog. Vis børnene, hvordan man lægge et stykke plastic wrap over en af ​​siderne i bogen. Lad børnene vide, at vanddråber fungerer som et forstørrelsesglas. Uanset hvad er bag vanddråben, såsom et brev, ord eller lille billede, vises større, når kigget på gennem dråben vand. Giv hvert barn en pipette og en lille kop vand. Fortælle børnene til at trække vand op i pipette og derefter presse en lille dråbe ud over brev eller billedet på siden i bogen, de vil forstørre.


  Color Experiment

  Elementære skoleelever vil sætte pris på et eksperiment, der vil demonstrere deres evne til at skelne farver. Hvert barn får brug for fem små babymad krukker, der er blevet fyldt tre fjerdedele af vejen med vand. Krukkerne skal være mærket fra et til fem. Så uddele en beholder med frugtfarve og en pipette til hver elev. Instruer børnene til at dryppe en dråbe af denne frugtfarve i den første krukke, to dråber ind i den anden, tre ind i den tredje og så videre. Giv krukker lidt opsigt og bland dem op, mens børnene ser væk. Spørg børnene til at sætte krukker tilbage i rækkefølge fra den lyseste farve til den mørkeste (eller omvendt). Er de studerende i stand til at se forskel?

 • Tags:

Posts Carousel