Personlige musikafspillere høreskader Over Time

  • In Default
  • January 29
  • 1 Views
  • 0 comments

Personlige musikafspillere høreskader Over Time

Tirsdag 31 August (healthday News) - Personlige musikafspillere kan udgøre en stor risiko for at høre, om de er spillet for højt eller for længe, ​​rapporterer forskere.

Den 24-årig undersøgelse omfattede 8.710 piger fra fattige familier, gennemsnitsalderen 16, hvis hørelse blev testet, da de gik ind i en bolig facilitet i den nordøstlige region i USA. Mellem 1985 og 2008, højfrekvente høretab - et fælles resultat af overdreven støj eksponering - blandt pigerne næsten fordoblet, fra 10,1 procent til 19,2 procent.

Mellem 2001 og 2008, personlig musikafspiller brug blandt pigerne rosa firedoblet, fra 18,3 procent til 76,4 procent. I samme periode, højfrekvente høretab er steget fra 12,4 procent til 19,2 procent, og andelen af ​​piger med tinnitus (ringen, summende eller hvæsende i ørerne) næsten tredoblet, fra 4,6 procent til 12,5 procent, fandt efterforskerne.

Piger, der lyttede til personlige musikenheder var 80 procent større sandsynlighed for at have nedsat hørelse end dem, der ikke bruger enhederne, undersøgelsens forfattere rapporteret. Af teenagere med tinnitus, 99,7 procent anvendes enhederne.

Men mens resultaterne viser en sammenhæng mellem personlig musikafspillere og høreproblemer, det viser ikke årsag og virkning, bemærkede undersøgelse forfatter Abbey Berg, en professor i biologi og sundhedsvidenskab afdeling på Pace University i New York City.

Andre faktorer i livet pigernes - såsom fattigdom, dårlig luftkvalitet, stofmisbrug og risikoadfærd - kunne føje til virkningerne af støjbelastning fra personlige musikafspillere, sagde hun.

Resultaterne, udgivet online 31 august forud for offentliggørelsen i en kommende print udgave af Journal of Adolescent Health, viser, at det er nødvendigt for at forbedre indsatsen for at uddanne unge om sikker brug af personlige musikafspillere, Berg foreslået.

"Du er nødt til at målrette dem på en meget yngre alder, når de risikerer at være mere modtagelig," sagde hun.

Flere oplysninger

Center for Hørelse og Kommunikation har mere om støj og musik.

- Robert PREIDT

KILDE: Center for Fremme Sundhed, pressemeddelelse, 31 August 2010

Sidst opdateret: 31 august 2010

Posts Carousel