Personal Trainer History

 • In Default
 • March 24
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Personal Trainer History  En personlig træner kan hjælpe dig med at nå dine mål. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Alvorlig konditionstræning går tilbage til de gamle grækere, der trænede og holdt athletic begivenheder som De Olympiske Lege, som startede i 776 f.Kr. Kampsport er også en form for uddannelse, som daterer tusinder af år tilbage. Personlig træning som et job kom først langt senere. Undervisere fra for længe siden var normalt religiøse eller militære ledere. I dag har vi personlige trænere uddannelse kunder i fitnesscentre, parker, huse og endda på tv-shows.

  For Good of Man

  Mens yoga har været praktiseret i over 5000 år, Cong Fu (Kung Fu) udviklet i Kina mellem 2500 og 250 f.Kr., på grund af Confucius og hans tilskyndelse til fysisk kondition. Kineserne spores visse sygdomme manglende kondition og sagde øvelse kunne forhindre dem. Cong Fu havde til formål at holde kroppen sund og fri for sygdom og sygdom.


  For Udvidelse af Empire

  I Mellemøsten politiske ledere anerkendt vigtigheden af ​​fitness. Persien, for eksempel, kræves borgerne at træne fysisk og endda ordineret fitness-programmer, et sted mellem 400 og 2500 f.Kr. Denne uddannelse regime var ikke for sundhed og velvære af Perserne, men snarere at sikre stærke og pasform soldater for imperiet.

  I de gamle græske civilisationer hensynet til fitness var muligvis den højeste af alle tid. Praktikere som Hippokrates understregede vigtigheden af ​​sundhed gennem fitness. Befolkningen i Athen stræbte efter fysisk perfektion af kroppen og den spartanske regering krævede alle mænd til at begynde en øvelse program i en alder af 6 og lade den gælde indtil voksenalderen.


  Tyske Gymnastik

  Fra 1700 til 1850 Tyskland og Sverige gjort store fremskridt i uddannelse folk. Johann Guts Muths og Friedrich Jahn er krediteret som "Bedstefar tyske Gymnastik" og "Far til tyske Gymnastik" hhv. Muths skabte udstyr og rutiner for gymnaster til at udføre. Napoleon erobrede store dele af Europa i løbet af Jahn tidlige liv og han troede fremtidige invasioner kunne forhindres, hvis det tyske folks kondition var længere fremme.


  First Fitness Icon

  Fitness og personlig træning gjort monumentale fremskridt i 1900-tallet. Jack LaLanne, Faderen of Modern Fitness motiverede hundredtusinder af amerikanere til at stå op og motion. Gennem sin tv-show som en fitness instruktør og på hans Bally fitnesscentre inspirerede han folk til at bruge motion og livsstil valg som forebyggende medicin.


  Moderne Fitness Movement

  Dr. Ken H. Cooper, faderen til den moderne fitness bevægelsen skiftede folk tænker fra sygdomsbehandling til sygdomsforebyggelse gennem brug af motion. I 1968 han indføre ordet "aerobic" til verden og begyndte et fitnesscenter bevægelse, der ville op at antallet af motionsløbere i Amerika fra 100.000 til mere end 30 mio. Han viste, at regelmæssig motion og ordentlig kostvalg kunne forhindre flere sygdomme.


  Fitness som en karriere

  I 1980'erne personlig træning blev en populær karrierevalg. The National Strength og Conditioning Association (NSCA) ikke genkende den første nationalt akkrediteret personlig uddannelsesbevis indtil 1996.Personal uddannelse har en lang historie, men først for nylig er blevet en levedygtig karriere.

  På tidspunktet for offentliggørelse der i øjeblikket mere end et dusin personlige certificeringer, Den Nationale Kommission for certificering agenturer akkrediterer. De omfatter Academy of Applied Personal Training Uddannelse, American College of Sports Medicine, amerikanske Rådet om Motion, The Cooper Institute, International Fitness Professionals Association, National Academy of Sports Medicine, National Academy of Sports Medicine, Det Nationale Råd for Certified Personlige trænere, National Rådet om Styrke og Fitness, National Motion og Sports trænere Association, National Trænings Trainers Association, National Federation of Professional Trainers, National Strength og Conditioning Association (NSCA) og uddannelse og Wellness Certificering Kommissionen.

  Værdien af ​​fitness og har et fitnesscenter leder til at køre dig mod dine mål er en vigtig del af førende en sund livsstil. Men dens moderne popularitet er en del af samfundet, som du kan se gennem historien.

 • Tags:

Posts Carousel