Pedicure behandling for Tørret sprukne hæle

 • In Default
 • November 21
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Pedicure behandling for Tørret sprukne hæle  Pleje til tørre hæle at holde dem glatte og fri for hård hud. Photo Credit Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images
 • En derhjemme pedicure behandling er en afslappet og forkælet oplevelse. Mens søger efter din tånegle er formentlig anden karakter for dig, kan din hæle være skriger efter opmærksomhed. Tør luft og dårligt monteret sko efterlader huden tør, revnet og afskalning. Behandling og nærende hælene bevarer fugt og forhindrer fremtidige ubehag. Tag din pedicure til det næste niveau for at behandle tørre og sprukne hæle.

  Forbered

  Huden på dine fødder skal blødgøres, så du kan fjerne tør, død hud. Start med at køre et varmt bad eller fylde et bassin med varmt vand. Hæld 3/4 kop Epson salte i badet til naturligt blødgøre huden. En spiseskefuld flydende opvaskemiddel er også en egnet blødgører. Placer dine fødder i vandet og suge dem i fem minutter.


  Exfoliate

  Eksfoliering fjerner det lag af døde hud fra dine hæle til at afsløre en glat overflade. Pick up en golfbold størrelse mængde af mund krat og fjern den ene fod fra vandet. Massere krat ind i din hæl ved hjælp af din hule hånd i en cirkulær bevægelse. Scrubs indeholder store granulater er bedst, da de er effektive uden at du skal skrubbe hårdt. Skrub din hæl i to minutter og dyp din fod tilbage i vandet for at skylle det. Gentag på din anden fod.


  Foot filer og pimpsten

  Foot filer og pimpsten buff væk tykke lag af huden, at krat ikke kan fjerne. Brug en fod fil med en smergel bord overflade eller en ren og tør pimpsten for at undgå at beskadige din hud. Tag dine fødder fra vandet og forsigtigt dup dem tørre med et håndklæde. Påfør filen eller pimpsten til den tørre hud og flyt den mod tæerne og tilbage igen flere gange. Fortsæt, indtil de tørre pletter fjernes.


  Fugter

  Hæle brug fugt efter behandling for at tilskynde rå områder for at helbrede og forhindre yderligere revnedannelse. De absorberer fugt bedst umiddelbart efter exfoliation. Hæld en kvart størrelse mængde af mund balsam ind i din hule hånd og massér det ind i din hæl ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Balsam indeholder pebermynte og citron er godt for fødderne. Gentag på din anden fod og træk på et par bomuld strømper at låse i fugt. Dette fungerer bedst, når færdig natten, da dine fødder har timer til at absorbere fugt og heler.

 • Tags:

Posts Carousel