P90x Recovery Drink stedfortrædere

 • In Default
 • September 3
 • 2 Views
 • 0 comments

 • P90x Recovery Drink stedfortrædere  Skaberne af P90X anbefale forbruge deres recovery drink efter træning. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • P90X er en workout DVD, der hævder at hjælpe dig med at forbedre din kropssammensætning i 90 dage. Det træningsprogram anbefaler brug af kosttilskud, der sælges af skaberne af P90X at give optimale resultater. P90X recovery drink anbefales efter træning, men du kan erstatte denne drink med andre kosttilskud og fødevarer kombinationer.

  Powerbar Performance

  Selv om en Powerbar Performance bar er ikke en væske, det er lavet af simple kulhydrater, der kan absorberes hurtigt af din krop. Powerbar Performance barer er også ernæringsmæssigt ligner P90X recovery drink. P90X recovery drik indeholder 220 kalorier, sammenlignet med 230 i baren. P90X drikke er lidt højere proteinindhold, med 10 g til Powerbar Performance barens 8g, men drikken er også højere i sukker, med 36 g, mens baren har kun 25 g. (Se Referencer 1 og 2)


  Mælk og Banana

  Bodybuilder Jim Brewster forklarer, at forbrugende simple kulhydrater, såsom findes i frugt sukker, kan være gavnligt for bedring efter træning. Af denne grund kan en kombination af en banan og mælk være en god erstatning for P90X recovery drink. Forbrug af én banan og en kop skummetmælk giver 223 kalorier, med 10 g protein og 44 g kulhydrater. Dette svarer til P90X recovery drink er 220 kalorier, 10 g protein og 39 g kulhydrater.


  Whey Protein og Quick Havre

  Valleprotein er en type protein, der absorberes hurtigt og ofte bruges til post-workout opsving. Kombinere en skefuld valleprotein og 30 g hurtige havre giver 230 kalorier, 27 g protein og 22 g af kulhydrater. Fordi protein er nødvendig for muskeltræning, kan dette være en god erstatning for dem, der søger at få muskelmasse.


  Orange Juice og Whey Protein

  Kombinere appelsinjuice og valleprotein vil give simple kulhydrater og hurtigt absorberet protein til nyttiggørelse. Denne kombination giver 220 kalorier, med 28 g kulhydrater og 25 g protein. Dette svarer til de 220 kalorier, 39 g kulhydrater og 10 g protein tilvejebragt af P90X recovery drink.

 • Tags:

Posts Carousel