Overvægt, Fede Moms og børn undervurderer deres Krop Størrelse

  • In Default
  • November 30
  • 24 Views
  • 0 comments

Overvægt, Fede Moms og børn undervurderer deres Krop Størrelse


Unge piger, som denne 8-årige, ofte undervurderer deres sande kropsstørrelse.
Credit: © Piotr Golabek | Dreamstime.com

Fede og overvægtige mødre og deres tilsvarende overvægtige børn undervurderer deres størrelse, ifølge en ny undersøgelse.

Normal vægt mødre og børn som regel præcist måle deres kropsstørrelse, rapporterer forskere i dag (marts 23) på American Heart Associations ernæring, fysisk aktivitet og Metabolisme / hjertekarsygdomme Epidemiologi og Forebyggelse 2011 Scientific Sessions i Atlanta.

Resultaterne tyder på, at det at være overvægtige og fede ses som normen i nogle familier, undersøgelse forfatter Nicole Dumas, en intern medicin med bopæl ved Columbia University Medical Center, sagde i en erklæring.

Faktisk kan illusion gælde unge børn så godt. En undersøgelse offentliggjort i 2010 i tidsskriftet Clinical Pediatrics viste, at 71 procent af 150 forældre interviewede, der havde overvægtige eller fede småbørn fejlagtigt opfattede deres barns vægt, identificere det som enten en sund vægt eller lysere end sund vægt. Den misforståelse kan være knyttet til børnelæge ikke rømning genstand for fedt småbørn med forældre. (Det anslås 33 procent af førskolebørn i USA er overvægtige, og 12 til 15 procent er overvægtige, ifølge undersøgelsen forsker.)

I den nye undersøgelse, Dumas og hendes kolleger undersøgte New York kvinder og deres pre-adolescent børn i et byområde, overvejende spansktalende område. De spurgte kvinder og børn om deres alder, indkomst og hjertesygdomme risikofaktorer. Derefter viste hver deltager kropsformede silhuetter, der svarede til forskellige højder og vægte. Hver kvinde og barn plukket silhuetten de følte bedst matchede deres egen krop type.

I alt undersøgelsen fundet, 65,8 procent af kvinderne og 38,9 procent af de adspurgte børn var overvægtige eller fede ifølge BMI, et mål for højde og vægt, der estimerer fedme.

Når bedt om at vælge en silhuet, 81,9 procent af de overvægtige kvinder undervurderede deres størrelse, som gjorde 42,5 procent af de overvægtige kvinder. Kun 13,2 procent af de normalvægtige kvinder begået denne fejl.

Blandt børnene, 86 procent af fede eller overvægtige børn undervurderet deres størrelse sammenlignet med 15 procent af normalvægtige børn.

Forskerne fandt også skæve synspunkter, når de spurgte mødrene om børnenes vægt. Af moms, der havde overvægtige eller fede børn, 47,5 procent mente deres børn var normal vægt.

"Disse resultater indebærer, at ikke alene er fedme udbredt i byerne Amerika, men at de, der er mest berørt af det er enten uvidende eller undervurderer deres sande vægt," Dumas sagde. "Desuden er fedme blevet en acceptabel norm i nogle familier. Strategier at overvinde fedmeepidemien bliver nødt til at tage denne barriere til vægttab."

Posts Carousel