Overset Delirium forværres Hospital Kursus for mennesker med demens

  • In Default
  • September 30
  • 6 Views
  • 0 comments

Overset Delirium forværres Hospital Kursus for mennesker med demens

Fredag, 20 September (healthday News) - Mere end halvdelen af ​​patienter med demens vil opleve delirium mens indlagt - og manglende opdage, at delirium resulterer i en hurtigere nedgang af disse patienters fysiske og mentale sundhed, ifølge en ny undersøgelse.

"Denne undersøgelse er vigtig, da delirium ofte overset og minimeret på hospitalet indstilling, især hos personer med demens," undersøgelse principal investigator Donna Fick, professor i sygepleje ved Penn State University, sagde i et universitet pressemeddelelse. »Og det illustrerer, at delirium er dødbringende, dyrt og påvirkninger patientens funktion."

Delirium er en alvorlig - og som regel pludseligt - forstyrrelse i en patients evnen til at tænke, der involverer forvirring og desorientering. Det ofte kan løses, hvis diagnosticeres og behandles tidligt.

Demens, derimod, er en irreversibel, løbende tilstand, der påvirker både tænkning og fysisk funktion, med symptomer som hukommelsestab, manglende evne til at løse simple problemer, problemer med sprog og tænkning, og personlighed og adfærd ændringer.

Fick og hendes kolleger så på 139 indlagte patienter, i alderen 65 og ældre, med demens og fandt, at 32 procent af dem udviklede delirium. De patienter, som udviklede delirium havde en 25 procent øget risiko for at dø inden for 30 dage.

Desuden patienter med delirium opholdt på hospitalet omkring fire dage længere end dem uden delirium, var faldet niveauer af mentale og fysiske evner, når de forlod hospitalet og en måned efter udledning, og var mere tilbøjelige til at være døde en måned efter deres hospital ophold.

Undersøgelsen blev offentliggjort i nummer af Journal of Hospital Medicine i september.

Delirium kan være forårsaget af infektioner, dehydrering og ændringer i medicin. Blandt patienterne i denne undersøgelse, en tredjedel var dehydreret når de ankom til hospitalet.

"Forebyggelse delirium er vigtig, fordi vi ønsker at udlede patienterne på deres baseline eller forbedret funktion", Fick sagde. "Vi vil ikke have dem til at gå hjem med dårligere funktion, end da de kom ind på hospitalet."

Flere oplysninger

Det amerikanske National Library of Medicine har mere om delirium.

Posts Carousel