Overgangsalderen Awareness Month er her

  • In Default
  • February 22
  • 0 Views
  • 0 comments

Tweet

Overgangsalderen Awareness Month er her


Hver kategori sundhed får sin måned til at blive en stjerne. Hver uge i hver måned, er der en dato i kalenderen for næsten alt.

Ingen tvivl om du allerede ved, at Oktober er Breast Cancer Awareness Month, og at Februar er Heart Awareness Month. Men vidste du, at der er en uge i April dedikeret til Root Canal Awareness og at maj er Ældre amerikanere Måned? (Jeg gjorde ikke enten)

Så, hvad er op for september?

Overgangsalderen Awareness.

Okay, vi er alle klar over det, nogle af os mere smerteligt og modvilligt end andre.

Nogle af os elsker det - se det som en mulighed for at frigøre os for irriterende bekymringer som PMS, prævention, blødning, akne, oppustethed, humørsvingninger og vægtøgning.

Nogle af os hader det - se det som et signal, at vores krop ændrer sig, og angribe os med nye bekymringer som blødning, akne, oppustethed humørsvingninger og vægtøgning.

VENT ...

Alt gammelt er ... ny igen?

Jeg var ikke en af ​​de heldige (som min søster), der havde nary en hot flash. Jeg svor off noget tungere end en t-shirt, selv på de mest frigid vinterdage. Hendes husbond elskede det faktum, at i stedet for altid klager over, at jeg frysning, jeg klagede over at være varm hele tiden. Han var ellevild over, at han kunne sprænge AC i sommeren og holde varmen på et absolut minimum i vinteren. Jeg sige farvel til mine trøjer og tunge vinterfrakker og pakket dem væk for en ubestemt periode (hedeture de spændte sig til mig som væggelus. Efter omkring fire år, nogle er endelig begyndt at se dagens lys.)

Staness Jonekos og Dr. Wendy Klein har skrevet en bog for at opsummere det hele op, det er en guide til at hjælpe dig gennem dette ofte gange forvirrende og ubehagelig overgang "The Overgangsalderen Makeover." en brugervenlig Sourcebook, der hjælper forstå, hvad der foregår i din krop, før overgangsalderen selv hits. Der er kost, motion og skønhed rådgivning, information om alternative behandlingsformer for dem af os, der ikke ønsker at gå ruten HRT og endda en guide til dressing til din krop type.

Overveje medforfatter Staness en ven, der kan give dig nogle lidt god, praktisk og nyttig indsigt. Hun vil endda gøre et bedre - hun vil blive optaget Midlife Matters denne måned som gæst blogger, hvor hun vil skrive en række stillinger på emnet.

Og - freebie alert! - Vi vil give væk fire eksemplarer af "The Overgangsalderen Makeover" i løbet af september til at gøre det til en sand fest. Nærmere oplysninger om giveaway vil blive annonceret inden længe.

Af den måde, jeg for nylig skrev om "The Overgangsalderen Makeover", og de udfordringer, jeg har står over for dette liv overgang for More.com. Vil du læse den? Det er kun et klik væk

Du kan også ønsker at læse:

Overgangsalderen og dine skiftende krop

Spise sundt på Midlife

Abonner på Midlife Matters via e-mail

Posts Carousel