Over the counter medicin for Svimmelhed


 • Over the counter medicin for Svimmelhed  Over the counter medicin for Svimmelhed Kreditering Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Eksperter mener, at mere end 40 procent af amerikanerne oplever svimmelhed alvorlig nok, at de vil gå til lægen, ifølge 2010 oplysninger fra Senior Citizens Guide hjemmeside. Træthed, stress, anæmi, menopause, indre øre infektioner og andre betingelser kan forårsage svimmelhed eller vertigo, en fornemmelse eller en illusion af bevægelse. Forskellige medikamenter anvendes til behandling af svimmelhed, vertigo og samtidig kvalme. Disse stoffer kommer i tabletter, kapsler, plastre og flydende form og kan også gives sublingualt eller ved injektion. Altid konsultere din læge, før du tager nogen recept eller over-the-counter medicin.


  Meclizinhydrochlorid

  Meclizine hydrochlorid er en over-the-counter medicin kaldet Bonine eller Antivert. Det kan være det første valg medicin for svimmelhed og bruges også til at behandle rejserelaterede kvalme. Lægemidlet menes at hjælpe folk, der er tilbøjelige til svimmelhed ved at reducere følsomheden i balancen centre i centralnervesystemet, ifølge Washington University School of Medicine s Otolaryngologi hjemmeside.


  Dimenhydrinat

  Dimenhydrinate, kendt som Dramamine er en nonprescription stof, der anvendes til køresyge. Det afregner maven og letter svimmelhed. Dimenhydrinat er ofte anbefales til alvorlige tilfælde af svimmelhed. Dramamine fås i flydende form for børn, der lider af køresyge og svimmelhed, men denne medicin er ikke godkendt til børn under 2 år.


  DizzyStop

  DizzyStop er en medicin formuleret af Stuart Barton MD, en otolaryngologist der i mere end tre årtier har arbejdet med patienterne og gør forskning i årsagerne til svimmelhed og de bedste måder at behandle det og lindre lidelse, ifølge DizzyStop.com og Desertent.org , hjemmesiden for Desert Øre-næse og hals medicinsk center, hvor Dr. Barton praktiserer medicin. Dr. Barton vilje til at bidrage til at afhjælpe sine patienters køresyge, kvalme, svimmelhed og vertigo førte ham til at skabe dette helt naturlig medicin, der synes at bringe lindring fra svimmelhed og svimmelhed. Ginger, en af ​​de vigtigste ingredienser i DizzyStop, betragtes som meget effektive til at kontrollere svimmelhed. FDA har ikke vurderet dette produkts påstande om effektivitet.


  Diuretika

  En velkendt årsag til svimmelhed og svimmelhed er Menières sygdom, forklarer Randy Swartz, MD fra University of California San Diego School of Medicine i en artikel 2005 om amerikanske Academy of Family Physicians hjemmeside. For meget endolymfe væske i det indre øre kan forårsage denne betingelse, og anbefalede behandling indebærer at reducere kroppens væskeretention. Patienterne er ofte rådes til at prøve diuretika og spise en saltfattig diæt. Nogle diuretika kan købes i håndkøb, og andre er tilgængelige som en receptpligtig medicin.


  Vitaminer

  Vitamin B mangler kan forårsage svimmelhed, og nogle mennesker, der lider af svimmelhed og svimmelhed finder, at tage vitamin B6 kan afhjælpe nogle af de ubehag. D-vitamin er et andet supplement, der kan hjælpe med svimmelhed, der stammer fra væske uligevægt i folks ører.

 • Tags:

Posts Carousel