Øvelse vil ikke Ease hedeture, Undersøgelse Finder

  • In Default
  • December 18
  • 1 Views
  • 0 comments

Øvelse vil ikke Ease hedeture, Undersøgelse Finder

Torsdag August 1 (healthday News) - Lempelse hedeture er ikke blandt de mange fordele, at motion giver kvinder en ny undersøgelse viser.

Forskerne så på 248 kvinder, der var enten nærmer overgangsalderen eller var postmenopausale. De blev inddelt i to grupper; 106 af dem deltog i aerob træning tre gange om ugen i 12 uger, mens resten gjorde deres sædvanlige aktiviteter.

Alle kvinderne holdes daglige dagbøger på deres hedeture, nattesved, søvn kvalitet, søvnløshed, og symptomer på depression og angst.

Den øvelse program havde små positive effekter på søvnkvalitet, søvnløshed og depression, men havde ingen signifikant effekt på hedeture, fandt efterforskerne. Hvide kvinder i øvelsesprogram gjorde vise nogle forbedring i hedeture i forhold til hvide kvinder, der gjorde deres sædvanlige aktiviteter, men denne forskel var ikke set i sorte kvinder.

Forskerne fandt også, at kvinder i øvelsen gruppe, der var mere egnet til at begynde med havde større forbedring i deres hedeture, ifølge undersøgelsen offentliggjort online 31 juli i tidsskriftet Menopause.

"Midlife kvinder kan ikke forvente motion til at lindre [hedeture og nattesved], men kan med rimelighed forvente, at det for at forbedre, hvordan de føler, og deres generelle sundhed," undersøgelse forfatter Barbara Sternfeld, i Kaiser Permanente nordlige Californien Division of Research, og kolleger skrev.

Resultaterne understøtter en anden nylig undersøgelse, der konkluderede, at der ikke er nogen beviser for, at motion reducerer hedeture overgangsalderen-relaterede og nattesved, ifølge en pressemeddelelse fra det nordamerikanske Menopause Society.

Flere oplysninger

Den amerikanske Office på kvinders sundhed har mere om overgangsalderen.

Posts Carousel