Omsorgsperson Månedens: Juli 2012

  • In Default
  • August 14
  • 4 Views
  • 0 comments

Omsorgsperson Månedens: Juli 2012

Mit navn er Rona og jeg bor sammen med min mor. Jeg er 37 år og ikke gift. Min mor og jeg er meget tæt på. Hun havde et slagtilfælde i år 2000. Hun er nu i dialyse. Jeg har været hendes primære omsorgsperson lige siden. Jeg kan lide at give kredit og ros til andre. Men i hele mit liv har jeg givet så meget og gjort så meget for at hjælpe andre, som jeg troede, hvorfor ikke, nominere dig selv Rona. Jeg elsker min mor så meget, og jeg er altid der for hende.

Jeg føler, at jeg har lagt nogle af mine planer på hold for at donere det meste af min tid til at give fast, kærlig pleje for hende, og jeg har ikke noget imod. Nogle gange får jeg lidt ned, men når jeg ser hende glad og smilende, det gør det hele værd. Hendes lykke er ekstremt vigtigt for mig, og jeg ønsker, hvad der er bedst for hende. Lige nu, hun og jeg er ved at have vores hjem afskærmet på. Datoen er sat til 16 juli. Det gør os begge meget trist. Efter jeg mistede mit job i 2010, at finde en stabil arbejde har været mere end svært for mig. Og jeg har gjort alt menneskeligt muligt at finde et ordentligt job. Det gør ondt så slemt at ikke være i stand til at give som jeg ønsker og har brug for at. Jeg gør det bedste jeg kan, men nogle gange jeg henvende mig til andre for hjælp og bistand. Jeg har haft mine øjeblikke af depression og angst. Men jeg nægter at lade alt dette slog mig. Jeg ved, at vi vil ende med ok, min tro er meget stærk. Og jeg er så glad for denne mulighed for at dele min historie, og måske andre kan forholde sig til det, og vinde ved det. Tak for denne chance for mig for at blive hørt. Det betyder virkelig meget.

At læse om vores tidligere vindere, gå til www.HealthyWomen.org/caregivingcontest.

Posts Carousel