Omega-3 Fordele for bipolar lidelse er fortsat uklare

  • In Default
  • March 4
  • 13 Views
  • 0 comments

Omega-3 Fordele for bipolar lidelse er fortsat uklare

Fredag ​​25 april (healthday News) - Der er ikke nok videnskabelig dokumentation til at afgøre, om omega-3 fedtsyrer kosttilskud kan hjælpe med at behandle mennesker med bipolar lidelse, siger forskere på University of Oxford i England.

Mennesker med bipolar lidelse kan skifte mellem mani (forhøjet humør og energi) og depression. Men brugen af ​​omega-3 kosttilskud til behandling af bipolar lidelse er værdig yderligere undersøgelse, da de synes at have nogen alvorlige bivirkninger, og mange eksperter anbefaler dem for mennesker med hjertesygdomme og visse immunlidelser, hvilken undersøgelsens forfattere Paul Montgomery og Alex Richardson.

De revideret fem studier, der undersøgte brugen af ​​omega-3 kosttilskud for bipolar lidelse, men kun én undersøgelse af 75 patienter havde nok data om resultater for Montgomery og Richardson at analysere.

Patienter i denne undersøgelse havde mindre alvorlige depression symptomer, mens du tager kosttilskud, men der var ingen ændring i deres mani symptomer.

Gennemgangen viste, at der ikke er nok videnskabelig dokumentation til at afgøre, hvor omega-3s påvirker bipolar lidelse ", og hvilke beviser er i øjeblikket tilgængelig, er af en sådan varieret og ofte tvivlsom karakter, at der kan drages nogen pålidelige konklusioner," Montgomery sagde i en forberedt erklæring.

Den blev offentliggjort i det nyeste nummer af tidsskriftet The Cochrane Library.

Nogle nylige undersøgelser har antydet, at omega-3 fedtsyrer kan være gavnligt for andre affektive lidelser, såsom depression, skizofreni og personlighedsforstyrrelser. Det er ikke klart, hvordan omega-3 fedtsyrer virker i kroppen, men de kan "spille nøgleroller i hjernens struktur og funktion," Montgomery sagde.

Nogle af de i betragtning til den fornyede undersøgelser blev finansieret af virksomheder, der gør omega-3 kosttilskud. Montgomery og Richardson har arbejdet som konsulenter til flere fedtsyrer supplement virksomheder.

Patienter med psykiatriske lidelser bør ikke tage omega-3 kosttilskud "i stedet for etablerede psykiatriske behandlingsmuligheder," siger Dr. Joseph Hibbeln, leder af den ernæringsmæssige neurochemistry opdeling af det nationale institut for alkoholmisbrug og alkoholisme.

Flere oplysninger

Den amerikanske Academy of Family Physicians har mere om bipolar lidelse.

- Robert PREIDT

KILDE: Center for Advancement of Health, pressemeddelelse, April 22, 2008

Sidst opdateret: April 25, 2008

Posts Carousel