Om Restless Leg Syndrome og Angst

 • In Default
 • December 11
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Om Restless Leg Syndrome og Angst  Stående sommetider hjælper rolige uro i benene. Photo Credit ser ned på benene billede af Sean Gladwell fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Restless ben syndrom blev første gang identificeret lægeligt i 1861, og kaldes "anxietas tibiarum" eller en kombination af benet bevægelse lidelse med depression eller angst. Dette er den essentielle beskrivelse af RLS, en lidelse, der forårsager en person til ofte at bevæge benene, især om natten. Den angst, der ofte ledsager sådanne benbevægelser fortsætter med at rejse spørgsmål i det medicinske samfund om, hvorvidt angst eller ikke selv forårsager benbevægelser eller omvendt. Ifølge de Restless Legs Syndrome Foundation, RLS påvirker op til 10 procent af befolkningen i USA.

  Fysiske symptomer

  Uro i benene er nu betragtes en neurologisk lidelse. Personer med RLS ofte ønsker at flytte deres ben, nogle gange fordi deres ben er ubehageligt. Ofte er dette ubehag beskrives som crawly følelser i benene eller en stærk trang til at bevæge sig. Disse symptomer kan begynde eller bliver værre, når personen ligger ned eller sidder, især om natten. Bevægelse aflaster fornemmelse, i det mindste midlertidigt. For nogle individer, kan ubehaget bevæge sig op i armene eller stammen af ​​kroppen. Diagnosticering af RLS ikke kræver tilstedeværelse af psykologiske symptomer.


  Sleep Disorder

  RLS er nu anerkendt som en bred vifte af søvnforstyrrelser, fordi det ofte forårsager dårlig, søvnforstyrrelse. Ifølge Philip Beckers artikel om biopsykosociale effekter af RLS, offentliggjort i 2006 i "Neuropsykiatrisk sygdom og behandling," 60 til 80 procent af RLS syge hævder søvnforstyrrelser fra RLS som deres værste symptom. I alt 80 til 90 procent af RLS patienter har "periodiske benbevægelser," episoder af ben ryk under søvn, der forårsager yderligere søvnproblemer.


  Hvilket kommer først?

  Når patienter til stede med depression eller angst, de klinikeren kontrollerer, om dårlig eller ændrede søvn er sideløbende med humør lidelse symptomer. Dette spørgsmål er ikke helt klart. En kliniker kontrollere psykiske symptomer kan let ved noget om RLS. En læge behandler RLS let mener, at dårlig søvn struktur RLS får patienten til at føle sig værre, hvilket får ham eller hende til at ignorere angst som en psykisk lidelse. De fleste mennesker, der søger lægehjælp for søvnproblemer rapporterer at have en dårlig livskvalitet. Selvom søvnforstyrrelser kan forklare symptomer på angst, klinikere som J. Winkelman, MD og R. Lieb, Ph.D, forfattere eller en undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Neurology" i 2006, viser, at RLS forårsager angst.


  RLS Precedes Angst

  I en undersøgelse offentliggjort i 2006, Dr. Winkelmann og associerede ved Max Planck Institute of Psychiatry i Tyskland fandt, at mennesker med RLS har en øget risiko for angst og andre affektive sindslidelser. Specifikke angstlidelser, herunder panik og generaliseret angst, viste sig at være signifikant højere i RLS syge. Ved at spore tidsmæssige forhold mellem RLS og angstsymptomer, forskning afslørede det er sandsynligt, at RLS tilstand vises, før den angst. Tilsvarende forskning af Dr. Sevim og associerede rapporteret i 2004 viste en stærk sammenhæng mellem lider af RLS med angst og humørsvingninger --- markant stærkere end disse humørsvingninger med den almindelige befolkning kontrolgruppen.


  Gøre Connection

  Der er stadig ingen generel aftale om læger og psykiatere om, hvorvidt RLS forårsager angst eller andre humørsvingninger. I både angst og RLS, der er tegn på en arvelig faktor, på vej ud af nogle data nu tilgængelige om familiemønstre af RLS. Men på grund af forskelle i metodologi og måder at identificere og måle symptomer mellem studier, er mere forskning, nødvendigt at præcisere den kausale spørgsmål.

 • Tags:

Posts Carousel