Om Proactiv Deep Cleansing Wash


 • Om Proactiv Deep Cleansing Wash  Proactiv Deep Cleansing Wash giver ekstra beskyttelse mod acne. Photo Credit face billede af Tomasz Wojnarowicz fra Fotolia.com
 • Den Proactiv Acne Treatment System består af tre produkter: Fornyelse Cleanser, Revitalizing Toner og reparation behandling. Den Proactiv Deep Cleansing Wash er beregnet til at gå et skridt videre end den Fornyelse Cleaner. Vask er en avanceret krop og ansigts sæbe, der er designet til at behandle acne pletter og stoppe nye bumser fra formning. Spørg din læge, før du tilføjer dette produkt til din skønhed regime.

  Forklaring

  Vasken er ikke kun bruges til rengøring dit ansigt og hjælpe med at holde den acne-fri, men du kan også bruge det på resten af ​​kroppen. Du kan brusebad med medicinerede Proactiv Deep Cleansing Wash. Exfoliating perler vil fjerne døde hudceller fra din krop, og salicylsyre kan helbrede pletter.


  Retninger

  Hvis du vil bruge Proactiv Deep Cleansing Wash på dit ansigt, hæld en lille mængde af lotion på din håndflade. Anvend det til våd hud og derefter grundigt skylles med varmt vand. Pat dit ansigt tørt med et håndklæde. Til anvendelse i kroppen udrensning, skylles først med vand og derefter hælde generøst på en vaskeklud. Påfør sæbe i hele din krop. Skyl huden grundigt for at fjerne den udrensning vask.


  Hovedingrediensen

  Salicylsyre er den aktive ingrediens i Proactiv Deep Cleansing Wash. Salicylsyre er en keratolytisk middel. Ifølge Medline Plus, en division af National Institutes of Health og det amerikanske National Library of Medicine, er salicylsyre anvendes topisk til at støtte i clearing og forebygge acne bumser. Det virker ved at reducere inflammation og rødme samt unclogging porer.


  Yderligere bestanddele

  Ud over den salicylsyre, Proactiv Deep Cleansing Wash har planteekstrakter jojobaestere estere, aloe barbadensis blade saft og Camellia sinensis blade ekstrakt. Produktet indeholder også eksfolierende perler, der er med til at løfte døde hudceller, og efterlader huden glat og blød.


  Advarsel

  Vær forsigtig, når du bruger dette produkt sammen med andre topikale medikamenter for acne som alvorlig tørhed eller irritation kan forekomme. Hvis du har hudproblemer fra at bruge Proactiv Deep Cleansing Wash, stoppe med at bruge det og kontakte din læge. Proactiv Deep Cleansing Wash bør ikke anvendes i nærheden af ​​læber, mund eller øjne. Få øjeblikkelig lægehjælp, hvis du ved et uheld sluge noget af dette sæbe.

 • Tags:

Posts Carousel