Om Aktuel Skæring Gel

 • In Default
 • January 30
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Om Aktuel Skæring Gel  Om Aktuel Skæring Gel Kreditering Goodshoot / Goodshoot / Getty Images
 • Topisk opskæring gel er en transdermal gel påføres på hudoverfladen for krop toning, cellulite reduktion og muskeltræning. Topiske skærende geler udråbt til at være effektiv til at reducere akkumuleret fedt og cellulite fra områder af kroppen, såsom hagen, overarme, mave, balder og lår. Nogle af disse produkter er tilgængelige i en cellulite formel, NO (lattergas) booster eller produkt X Dermasize produceret af Juridisk Gear.

  Cellulite Styring Gels

  Ifølge Vitadigest.com, cellulite kontrollerende formler bryde op fedt ophobning i områder som arme og lår. Topisk opskæring gel er et stof, der angiveligt går gennem huden og forårsager fedtceller til at frigive deres lagrede fedtmolekyler i blodbanen for at blive brændt. Et sådant produkt er Nutrasport Cutting Gel, som indeholder en noget mystisk stof, det kalder Epidril. Epidril, siger skaberne af Nutrasport, er en kombination af aminophyllin inden en lecithin-baseret gel.


  INGEN (Nitrous Oxide) Gels

  INGEN (Nitrous Oxide) boostere producerer vasodilatation, som øger omsætning sænker blodtrykket og giver øget ilt og næringsstoffer levering i hele kroppen og fjernelse af metaboliske affald. Eksempler på INGEN aktuelle geler er Maxoderm HFR af Barmensen Labs og NO Infuse af Juridisk Gear.


  Produkt X Dermasize ved Juridisk Gear

  Ifølge Vitadigest.com, Product X Dermasize af Juridisk Gear er en effektiv anabolske aktuelt gel til muskelvækst og hurtig bedring. Det absorberes hurtigt gennem huden og ind i blodbanen i en tid frigivet mode, der virker hele dagen.


  Sådan bruges

  Aktuel skæring gel bør anvendes på det pågældende område en eller to gange dagligt før en træning. Ita € ™ s vigtigt at målrette og fokusere på ét område i en uge eller to, så gå videre til en anden. Aktuel skæring gel bør ikke anvendes over hele kroppen. Fordelingen af ​​denne meget fedt celle i kroppen, kan være vanskelige at forarbejde. Gelen bør anvendes sparsomt hjælp på størrelse med en drue for maven eller to skuldre. Gelen skal gnides i målområde i ca. 45 sekunder.


  Fordele

  Ifølge Vitadigest.com, er fordelene ved aktuelle skæring gel forbedret cirkulation og nedsat blodtryk. Det nærer også musklerne, øger energi og udholdenhed og styrker muskeltræning. Andre fordele omfatter reduktion af cellulite på områder som arme, lår og bagdel, og under hagen. Det gør huden strammere, blødere og glattere.


  Advarsel

  Ifølge NCAHF.org (Nationale Råd om sundhed svig), har Federal Trade Commission opkrævet en Utah-baserede selskab, fem relaterede virksomheder, og tre personer med lave mange falske og udokumenterede påstande for vægttab og fedt-tab geler og kosttilskud . Klagen fokuserer på seks stærkt fremmet produkter: Dermalin, Skæring Gel og Tummy Flattening Gel (aktuel fedt-tab geler med det samme aktive stof); Leptoprin og Anorex.


  Overvejelser

  Der er flere aktuelle skærende geler på markedet. Valg bør gøres i betragtning af at en oplyst forbruger er en klog forbruger, der ved hvad hun vil og kender den funktion, sikkerhed og virkninger af produkter, hun køber.

 • Tags:

Posts Carousel