Olive Leaf Extract for hudproblemer

 • In Default
 • January 23
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Olive Leaf Extract for hudproblemer  Olivenbladsekstrakt måske nøglen til helbredelse af forskellige hudsygdomme. Photo Credit Olive billede af Marco fra Fotolia.com
 • Oliven blade har været brugt i århundreder som en lægeurt til at behandle en bred vifte af sundhedsmæssige forhold. Fyldt med antioxidanter og phytonutrients er oliven blade bruges som te, et flydende koncentrat eller som supplement i pulverform. Nyere forskning har afsløret betydelige fordele ved olivenbladekstrakt til behandling af visse hudsygdomme.

  Hurtig Healing

  Sår heler hurtigere med oliven blade ekstrakt, ifølge en undersøgelse offentliggjort i en 2011 udgave af "Journal of Medicinal Foods." I dyr undersøgelse, sår behandlet med oliven blade ekstrakt viste 87 procent øget lukning og 35 procent bedre styrke i forhold til sår behandlet med en kommerciel salve. Høje mængder af antioxidanter, der var til stede i en vand-ekstrakt tilsat til helbredende egenskaber så godt, siger forskerne, der er identificeret et stof kaldet secoiridoid oleuropein som den vigtigste aktive ingrediens i oliven blade.


  Reducerer hudtumorer

  En undersøgelse offentliggjort i en 2010 "International Journal of Cancer" viser, at oliven blade beskytter mod hudkræft. I undersøgelsen foretaget på mus, oliven blade ekstrakt væsentligt hæmmede celle reproduktion og induceret tidlig apoptose - programmeret celledød - i en vævskultur hud kræftceller. Også behandling af etablerede tumorer i mus med olivenbladekstrakt reducerede tumorvolumen.


  Beskytter mod solskader

  Du ønsker måske at overveje at bruge oliven blade ekstrakt til at beskytte mod huden skader fra solen, siger forskerne i en undersøgelse offentliggjort i en 2010 "Phytoterapi Research" tidsskrift. Oliven blade ekstrakt og en aktiv bestanddel af oliven blade, kaldet oleuropein, to gange dagligt i 14 dage hæmmede hud-fortykkelse reaktioner for ultraviolet stråling. Ekstraktet og oleuropein også bremset melanin produktionen og hæmmede et enzym, der nedbryder hudens væv.


  Bedre end E-vitamin

  Oleuropein ekstrakt af oliven blade reduceret rødmen af ​​huden, dehydrering og blodtilførslen til huden bedre end E-vitamin, ifølge en undersøgelse offentliggjort i en 2008 "International Journal of Cosmetic Science." I undersøgelsen, frivillige anvendte gel indeholdende oleuropein efter undergår ultraviolet stråling behandling. Forskerne opfordres yderligere undersøgelse af fordelene ved oliven blade ekstrakt, eventuelt i kombination med andre aktive forbindelser, for at beskytte huden mod solskader.

 • Tags:

Posts Carousel